Πέφτουν τα μαλλιά σου; Η σπιτική μάσκα μαλλιών που θα σώσει την κατάσταση

Πέφτουν τα μαλλιά σου; Η σπιτική μάσκα μαλλιών που θα σώσει την κατάσταση

Άγχος, στρες, γονίδια και καιρικές συνθήκες είναι μόλις μερικές από τις αιτίες που οδηγούν στην απώλεια μαλλιών από το τριχωτό της κεφαλής μας.

Οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την τριχόπτωση, αφού οι συνεχείς παρεμβάσεις στο χρώμα και το styling των μαλλιών μας επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Πέρα από τις αλλαγές στη διατροφή μας και την ελάττωση βλαβερών για τα μαλλιά μας συνηθειών (extensions, πρέσα, ψαλίδι, υπερβολική χρήση προϊόντων styling), οι δερματολόγοι δηλώνουν υπέρ και των «σπιτικών» θεραπειών που αποτελούνται από φυσικά προϊόντα που μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό μας.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από μία φυσική μάσκα μαλλιών –δίχως ίχνος χημικών- που θα ενυδατώσει το δέρμα του κεφαλιού και θα θρέψει την τρίχα σε βάθος;

Πρόκειται για μία από τις πλέον αποτελεσματικότερες συνταγές κατά της τριχόπτωσης που είναι πολύ πιθανό να έχεις ακούσει ξανά από τη μαμά ή τις γιαγιάδες σου. Εύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της, σίγουρα αξίζει την προσοχή σου.

Τι θα χρειαστείς

Μισό φλιτζανάκι νερό
2 κ.σ ελαιόλαδο
2 κρόκους αυγού

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι ρίχνεις και ανακατεύεις το ελαιόλαδο με τους κρόκους αυγών. Μόλις το μείγμα σου ομογενοποιηθεί, συμπληρώνεις το νερό και ανακατεύεις ξανά.

Η μάσκα σου είναι έτοιμη!

Εφαρμογή

Απλώνεις προσεκτικά από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Σκεπάζεις το κεφάλι σου με ένα ειδικό σκουφάκι μπάνιου -ή στην περίπτωση που δεν έχεις, τυλίγεις με αλουμινόχαρτο, ώστε να πετύχεις την απαιτούμενη θερμότητα που θα «ανοίξει» τα λέπια της τρίχας ώστε να υποδεχτούν τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας σου.

Αφήνεις να δράσει για μισή ώρα και ξεπλένεις. Λούζεσαι. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις conditioner.

Μπορείς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα.

www.womenonly.gr

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Αιθέριο Έλαιο Κέδρου Για Λιπαρά δέρματα και Μαλλιά

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Καστορέλαιο

Ορός σώματος μαλλιών και προσώπου Black Lava Effect

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών απο τα μυστικά ομορφιάς.

Υαλουρονικό οξύ (σέρουμ)

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr