5 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

5 υπέροχα χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Υπάρχουν celebrities που δεν θυσιάζουν τη μακριά κόμη τους στο βωμό των trends. Εάν είσαι κι εσύ μία από αυτές, δηλαδή μια celebrity (!) και τα μακριά μαλλιά σου είναι το σήμα κατατεθέν σου τότε τα παρακάτω χτενίσματα θα σε εμπνεύσουν.

Ζωή Γκόρου|

Fish tail

Η Blake Lively παίζει πολύ με τα χτενίσματα στα μακριά ξανθά μαλλιά της. Αυτή η κάπως χαλασμένη πλεξούδα ψαροκόκκαλο είναι μία από τις καλύτερες που έχει κάνει. Τέλεια ιδέα για βραδινή εμφάνιση χωρίς ραντεβού στο κομμωτήριο.

Sexy & romantic

Η Emily Ratajkowski ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι ανάμεσα στο σέξι και το ρομαντικό. ‘Ετσι και τα χτενίσματά της όπως αυτό της φωτογραφίας, ένα χαλαρό updo στο ύψος του αυχένα με μερικές τούφες έξω από αυτόν.

Waves coming by

Η Amber Heard έχει κλασική, καλιφορνέζικη ξανθιά απόχρωση μαλλιών και συνήθως φτιάχνει τα μαλλιά της σε vamp-style χαλαρές μπούκλες σαν κύμα. Για να πετύχει το beauty look που μόλις περιγράψαμε, στηρίζει τα μαλλιά της από τη μία πλευρά της.

Birds’ nest

Η Sarah Jessica Parker τολμά και υποστηρίζει ένα χτένισμα που πρωτοείδαμε στα 60’s. Ο κότσος-φωλιά είναι lady like, κομψός όσο μια εμφάνιση Πρώτης Κυρίας και εντυπωσιακός.

Βallet bun

Ο κότσος μπαλαρίνα που συχνά προτιμά η Rosie Huntington-Whiteley δεν είναι κάτι απρόβλεπτο για βραδινό look αλλά και από την άλλη δύσκολα πέφτει έξω στο στυλ. ‘Εχει κάτι διαχρονικά κομψό, είναι τακτοποιημένος, αυστηρός και δίνει στο look σοφιστικέ γοητεία.

www.allyou.gr

Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.

Μαγιά μπύρας για γερούς μυς για ακμή νύχια και μαλλιά.

Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο 100ml

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr