Παγάκια στο… πρόσωπο: 7 καταπληκτικές  χρήσεις που καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση.

Παγάκια στο… πρόσωπο: 7 καταπληκτικές χρήσεις που καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση.

Μπορεί να παγώσεις λίγο, αλλά θα αναζωογονηθείς αμέσως!

Παγάκια στο… πρόσωπο: 7 beauty χρήσεις που σου αποδεικνύουν ότι αξίζει να το δοκιμάσεις

Μαρία Ροδίτη

Λένε πως το πρόσωπό μας είναι η περιουσία μας και γι’ αυτό όλες οι γυναίκες θέλουμε καθημερινά να αντικρίζουμε στον καθρέφτη ένα λαμπερό και υγιές δέρμα χωρίς σημάδια κούρασης. Αυτό, βέβαια, δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Ωστόσο, όλες μας ακολουθούμε μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, δοκιμάζουμε νέα προϊόντα και κρέμες και προσπαθούμε να μας φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται. Αν, λοιπόν, είσαι σε διαδικασία αναζήτησης κάποιου νέου προϊόντος ή βλέπεις ότι το δέρμα σου χρειάζεται αναζωογόνηση, σε αυτό εδώ το άρθρο θα βρεις… τη λύση. Όχι, δε χρειάζεται να ξοδευτείς! Το «φάρμακο» βρίσκεται στην κατάψυξή σου.

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ απο τα μυστικά ομορφιάς..

Τι εννοούμε; Ότι μερικά παγάκια στην επιδερμίδα (και όχι μόνο) θα σου χαρίσουν λάμψη και υγεία, ειδικά μετά από μια πολύ κουραστική μέρα. Το «Ice Facial», άλλωστε, είναι μια διαδεδομένη τάση ομορφιάς που ξεκίνησε από την Κορέα και δεν είναι ποτέ αργά να την εντάξεις και εσύ στην beauty routine σου. Μάθε αναλυτικά στην παρακάτω gallery τα 7 οφέλη του πάγου στην επιδερμίδα και σίγουρα θα πειστείς να το δοκιμάσεις και να κάνεις αυτήν τη συνήθεια μέρος της καθημερινής σου περιποίησης.

Για να αντιμετωπίσεις ένα σπυράκι. Ακούμπησε το παγάκι πάνω στο ενοχλητικό σπυράκι, άφησέ το για λίγο να δράσει και σε λίγα λεπτά θα έχει εξαφανιστεί. 

Είναι το καλύτερο «φάρμακο» ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Τα παγάκια ενυδατώνουν, συσφίγγουν και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα του προσώπου. 

Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Με το που ξυπνάς το πρωί, πέρνα σε όλο το πρόσωπο ένα παγάκι για πιο λαμπερό και σφριγηλό δέρμα.

Μειώνει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών. Τρίψε απαλά την περιοχή κάτω από τα μάτια με ένα παγάκι και αμέσως θα δεις διαφορά.

Λειτουργεί σαν το ιδανικό primer. Αν το primer σού έχει τελειώσει, τρίψε το πρόσωπό σου απαλά με ένα παγάκι και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις το μακιγιάζ. 

Είναι το καλύτερο… peeling. Με απαλές κινήσεις τρίψε όλο το πρόσωπό με το παγάκι και θα έχεις κάνει την τέλεια απολέπιση.

Αφού έχεις βγάλει τα φρύδια σου και αν νιώθεις πόνο από το τσιμπιδάκι, τοποθέτησε στην περιοχή ένα παγάκι και αμέσως θα ανακουφιστείς.

www.queen.gr

Serum βιταμίνης C απο τα μυστικά ομορφιάς

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Δηλητήριο φιδιού-Σέρουμ άμεσου αποτελέσματος. Ελιξίριο φυσικού μπότοξ.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr