Φτιάξε το τελειότερο δικό σου γαλάκτωμα καθαρισμού που προσφέρει λεύκανση και ανάπλαση. Άμεσο αποτέλεσμα!

Φτιάξε το τελειότερο δικό σου γαλάκτωμα καθαρισμού που προσφέρει λεύκανση και ανάπλαση. Άμεσο αποτέλεσμα!

Τρόπος παρασκευής-δοσολογία-υλικά.

 

Θα ζεστάνετε (χωρίς να κάψετε) 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι. Δεν θα το βράσετε αλλά θα το ρευστοποιήσετε  σε μπεν μαρί. Αφού λιώσει το μέλι σας και γίνει ρευστό, θα το ανακατέψετε με τρεις γεμάτες κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Θα το χρησιμοποιήσετε κανονικά όπως κάθε άλλο γαλάκτωμα. 

Φύλαξη: σε ένα βαζάκι στο ψυγείο.

Χρόνος διάρκειας συντήρησης: 5-7 ημέρες.

Μυστικό: ο σωστός καθαρισμός προσώπου γίνεται συνεχώς μέχρι το πρόσωπο να καθαρίσει και το βαμβάκι ή το χαρτί ή το ζεστό πετσετάκι με οποίο καθαρίζεστε, δεν βγάζει πλέον κανένα υπόλειμμα μακιγιάζ. Υπολογίστε εάν βάφεστε από τέσσερις έως και επτά φορές ανάλογα με την ποσότητα του μακιγιάζ που θέλετε να αφαιρέσετε.

Ιδιότητες του γαλακτώματος.

Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα μπορεί (για μια φορά την εβδομάδα) να χρησιμοποιηθεί και ως  μάσκα νυκτός. Τα πολύτιμα υλικά του μαζί με τα προβιοτικά στοιχεία που προσφέρει και με την αντιβακτηριδιακή και την αντιμυκητιασική τους δράση, καταπολεμούν και προστατεύουν από την ακμή. Ταυτόχρονα συσφίγγουν την επιδερμίδα με εμφανή την πρόληψη ρυτίδων.  

Παράλληλα οφέλη: απολεπίζει από τα νεκρά κύτταρα ελαφρά και ήπια, προσφέροντας σταδιακά μια λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι με ελαστικότητα και χωρίς κηλίδες. Ο καθαρισμός προσώπου που επιτυγχάνεται, θα είναι απόλυτα βαθύς.

Ζωή Κυροπούλου.

www.egoismos.gr

φωτό: www.queen.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr