Τα πολλά παράλληλα οφέλη που κερδίζεις όταν χρησιμοποιείς καστορέλαιο για το μεγάλωμα των βλεφαρίδων!

Τα πολλά παράλληλα οφέλη που κερδίζεις όταν χρησιμοποιείς καστορέλαιο για το μεγάλωμα των βλεφαρίδων!

Οι πολλές ιδιότητες του καστορέλαιου.

Και πια γυναίκα δεν θέλει να έχει πλούσιες μεγάλες και πολλές βλεφαρίδες; Το καστορέλαιο μπορεί να σου προσφέρει μεγάλες βλεφαρίδες και όμορφα μάτια πολύ γρήγορα και χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα!

Το καταπληκτικό καστορέλαιο είναι ένα καθαρό, ωχροκίτρινο φυτικό έλαιο που έχει υπέροχες ιδιότητες όχι μόνο για τις βλεφαρίδες αλλά και για άλλα μέρη του σώματος. Το απλό αυτό αγαπημένο  λάδι που έρχεται από τα βάθη της ιστορίας, είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα καλλυντικά ματιών που προορίζονται για την ενίσχυση των βλεφαρίδων.

Οφέλη από το καστορέλαιο.

1. Τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν μέσα στο λάδι κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο ενώ δίνει και απίστευτη τροφή στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, συμβάλλοντας στην πρόληψη που είναι και η ουσία της ομορφιάς.

2. Παρέχει φυσική  βιταμίνη Ε η οποία και είναι υπεύθυνη για την διαγραφή και την αποτροπή δημιουργίας σκληρών ρυτίδων. Διαγράφει τις λεπτές γραμμές  και επίσης μειώνει τα σημάδια φθοράς. Δεν αφήνει με λίγα λόγια να δημιουργηθούν στα μάτια μόνιμες και σταθερές ρυτίδες. Αλλά το δέρμα χαμογελώντας όσο και να τσακίσει, επιστρέφει στην αρχική του ίσια και λεία κατάσταση. Δεν είναι καταπληκτικό; Για τον ίδιο λόγο είναι υπέροχο ως πρόσθετο στην κρέμα των χεριών. Κάνει τα χέρια αφράτα.

3.Περιέχει ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρά οξέα,  που συμβάλουν  στη μείωση της ευαισθησίας του δέρματος και της φλεγμονής.

4. Καθώς περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμίνης Ε,  μπορεί με τακτική επάλειψη, να μειώσει την εμφάνιση των ουλών στο πρόσωπο και να συμβάλλει στη γρήγορη επούλωση των ηλιακών εγκαυμάτων.

5. Καταπολεμά ακόμη και τους μύκητες των νυχιών. Αν ταλαιπωρήστε από  αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε την εξής πρακτική: Ανακατέψτε μικρή ποσότητα καστορέλαιου (ένα κουταλάκι του γλυκού) με λίγη μαγειρική σόδα και εφαρμόστε καθημερινά πάνω στα νύχια που έχουν το πρόβλημα.  Ιδανικά το εφαρμόζετε το βράδυ και πλένετε τα νύχια το πρωί.

6. Το καστορέλαιο δίνει απαλότητα μωρού στην επιδερμίδα ενώ με μια απλή επάλειψη μπορούμε να εξαφανίσουμε τις ελιές (σύμφωνα πάντα με την λαϊκή παραδοσιακή ιατρική).

Είναι απίστευτα οικονομικό.

Τα συστατικά του καστορέλαιου ανανεώνουν τις βλεφαρίδες αναπτύσσοντας τες συνεχώς χωρίς να μας ταλαιπωρεί  η πτώση τους. Παράλληλα έχουμε συνεχή ενυδάτωση.

Σε σχέση με διάσημες μάσκες και ορούς για την περιοχή των ματιών, κάνει πολύ περισσότερα ενώ προσφέρει εγγύηση, την στιγμή που τα πανάκριβα καλλυντικά, δίνουν αμφίβολα αποτελέσματα. Επίσης εκτός από άφθονο χρήμα θα πρέπει να δαπανήσεις και πολύ χρόνο μέχρι να βρεις το κατάλληλο προϊόν για τις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις. Με το καστορέλαιο νιώθεις και είσαι πιο ελεύθερη.

Πώς να εφαρμόσετε το καστορέλαιο στις βλεφαρίδες;

1. Πλύνετε το πρόσωπό σας άψογα και ολοκληρωμένα και απολαύστε την διαδικασία.

2. Χρησιμοποιήστε μια απολυμασμένη βούρτσα δοντιών ή παλιά (επίσης ολοκάθαρη) βούρτσα από μάσκαρα .

3. Βυθίστε τη βούρτσα στο φιαλίδιο του καστορέλαιου και εφαρμόστε προσεκτικά τις βλεφαρίδες σας.

4. Βεβαιωθείτε ότι το λάδι δεν τρέχει και δεν είναι υπερβολικό πάνω στο βουρτσάκι σας.

5. Εφαρμόστε προσεκτικά  και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ.

6. Είναι πάντα καλύτερα να εφαρμόζετε στις βλεφαρίδες το καστορέλαιο την νύχτα, καθώς γενικά ο οργανισμός μας “συνεργάζεται” καλύτερα τις νυχτερινές ώρες.

7 Εάν θέλετε με το ίδιο βουρτσάκι κάνετε ένα πέρασμα και στα φρύδια. Αναπτύσσονται και αυτά γρήγορα.

8. Αφαιρέστε καλά με ένα βρεγμένο βαμβάκι ή καθαρό χαρτί το πρωί.

Εμμηνόπαυση και πτώση βλεφαρίδων.

Γυρίζει τον χρόνο πίσω στις βλεφαρίδες των γυναικών που βιώνουν την εμμηνόπαυση. 

Παράλληλα όμως εαν είστε εμμηνοπαυσιακή, θα πρέπει να ενυδατώνετε την περιοχή των ματιών σας και εκ των έσω τρώγοντας  (φρούτα, βιταμίνες και πίνοντας άφθονο νερό). Το καστορέλαιο από την άλλη, δίνει άφθονη βιταμινούχα τροφή από έξω.

Το καστορέλαιο δεν προωθεί μόνο την ανάπτυξη των βλεφαρίδων αλλά και αποτρέπει  την πτώση τους. Τους προσφέρει δύναμη αντοχή και όγκο.

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Καστορέλαιο 100ml

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr