Πως να αποκτήσεις τα μπράτσα των ονείρων σου. Τέλεια γραμμή στα μπράτσα χωρίς καμία χαλάρωση!

Πως να αποκτήσεις τα μπράτσα των ονείρων σου. Τέλεια γραμμή στα μπράτσα χωρίς καμία χαλάρωση!

 

Αυτή είναι η καλύτερη άσκηση για τέλεια σφιχτά μπράτσα χωρίς χαλάρωση σε οποιαδήποτε ηλικία!
Τα μπράτσα μας ειδικά σε εμάς στις γυναίκες με τα έξωμα ρούχα του καλοκαιριού και τα αμάνικα, (αλλά και στους άνδρες ας μην γελιόμαστε) είναι βασικό στοιχείο ομορφιάς, γοητείας και υγείας.

Η χαλαρότητα των μπράτσων πέρα από το ότι είναι δείκτης γήρανσης πολλές φορές απλώς λειτουργεί ως δείκτης παραίτησης και όχι αναγκαστικά μεγάλης ηλικίας. Η εκγύμναση του σώματος γενικότερα (και των μπράτσων ειδικότερα) πέρα από θαυμασμό που προκαλεί στους άλλους, πέρα από την χαρά που εμπνέει σε εμάς καθώς μπορούμε να το διασκεδάσουμε φορώντας ότι θέλουμε και δίχως δεύτερη σκέψη, προκαλεί επίσης και θαυμασμό για την επιλογή μας να προσπαθήσουμε για τον εαυτό μας και να τον εξελίξουμε. Και αν στους άλλους προκαλεί θαυμασμό σε εμάς προκαλεί σεβασμό για εμάς και την προσπάθεια μας. Πολλά τα οφέλη και οι ικανοποιήσεις λοιπόν.

Σχετικά με την παρακάτω άσκηση που μας δείχνει το σχετικό βίντεο εάν είστε αρχάρια ή αρχάριος, θα σας δυσκολέψει. Μπορείτε λοιπόν να σταματάτε όποτε νιώθετε ότι κουράζεστε και να συνεχίζετε μόλις μπορείτε. Τα δύσκολα προγράμματα γυμναστικής κατακτώνται σιγά σιγά. Στην αρχή δεν πειράζει να κλέβουμε λίγο,αρκεί να μετέχουμε στην διαδικασία εξέλιξης μας, με πείσμα. Επίσης εάν κουράζεστε ως αρχάρια ή αρχάριος, μην ξεχνάτε να εκτελείτε τις σωστές αναπνοές.

Αναπνοές και εκπνοές κατά την διάρκεια των ασκήσεων, οι οποίες βοηθούν πολύ για την εφαρμογή και απόλαυση οποιασδήποτε άσκησης και είναι απαραίτητες σε όλους αρχάριους και μη.

Εάν έχετε προβλήματα υγείας που σας κάνουν διστακτικούς ρωτήστε τον ειδικό που σας παρακολουθεί.

Ζωή Κυροπούλου

Πάμε λοιπόν για τέλεια μπράτσα!!

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

φωτό: /www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr