11 αλάνθαστες συμβουλές μακιγιάζ κατά της γήρανσης για να φαινόμαστε 10 χρόνια νεότεροι!

11 αλάνθαστες συμβουλές μακιγιάζ κατά της γήρανσης για να φαινόμαστε 10 χρόνια νεότεροι!

 

Με τη δύναμη του μακιγιάζ, μπορείτε να κάνετε τα πάντα δυνατά. Όταν γίνεται σωστά, το μακιγιάζ καλύπτει τις αλλαγές του δέρματός που συμβαίνουν με τα χρόνια και βοηθά στην ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών μας. Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για μερικές δοκιμασμένες και αξιόπιστες συμβουλές μακιγιάζ κατά της γήρανσης που θα βοηθήσουν να φανούμε 10 χρόνια νεότεροι

Μπορούμε να αντιστρέψουμε τις επιπτώσεις της γήρανσης;
Λοιπόν, η γήρανση είναι μια βιολογική διαδικασία που δεν μπορεί ούτε να σταματήσει ούτε να αντιστραφεί. Περιλαμβάνει αρκετούς αναπόφευκτους μηχανισμούς που οδηγούν στην επιδείνωση τόσο της σωματικής όσο και της γνωστικής υγείας. Ενώ η αλλαγή της διαδικασίας της ηλικίας είναι πέρα ​​από τις σφαίρες της ιατρικής επιστήμης, τα αποτελέσματα που έχει, όπως προτείνουν οι ερευνητές, μπορούν να αντιμετωπιστούν σε κάποιο βαθμό. Στην πραγματικότητα, προηγμένες μελέτες επικεντρώνονται σε στρατηγικές που μπορούν να ενισχύσουν τις πιθανότητές μας για υγιή γήρανση καταπολεμώντας τις κυτταρικές διεργασίες στο σώμα. 

11 Infallible Αντιγηραντικές Συμβουλές Μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσετε
Το να γνωρίζετε τα σωστά κόλπα είναι το κλειδί όταν πρόκειται να αφαιρέσετε χρόνια από την εμφάνισή σας με το μακιγιάζ. Χρειάζεσαι μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο μακιγιάζ για να γυρίσεις το ρολόι πίσω και να αποκτήσεις κολακευτικές εμφανίσεις.

Δείτε παρακάτω τους σίγουρους τρόπους για να ελαχιστοποιήσετε τους πόρους , να εξομαλύνετε τις λεπτές γραμμές και να λαμπρύνετε το θαμπό δέρμα με την απλή κίνηση ενός πινέλου μακιγιάζ:

1.Minimal  Μακιγιάζ

Η υπέρβαση με το μακιγιάζ μπορεί να προσθέσει χρόνια στην εμφάνισή μας. Το πολύ concealer , η πολύ σκούρα σκιά ματιών ή το κολλώδες foundation είναι ένας σίγουρος τρόπος για να φαινόμαστε πολύ μεγαλύτεροι. Αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κονσίλερ, βάλτε το στις κηλίδες και τους μαύρους κύκλους πριν το ανακατέψετε καλά.

2. Ενυδατώστε καλά το δέρμα

Εάν το δέρμα σας είναι ξηρό και ξεραμένο, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές σε αυτό θα γίνουν πιο εύκολα αντιληπτές. Ως εκ τούτου, κρατήστε το ενυδατωμένο εφαρμόζοντας αρκετή ενυδατική κρέμα. Ωστόσο, η ενυδατική  κρέμα δεν πρέπει να είναι χωρίς λιπαρά καθώς μπορεί να καταλήξει να τονίσει τα σημάδια γήρανσής σας. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα θα εξασφαλίσει επίσης μια ομαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή του foundation χωρίς να απορροφά πολύ από αυτό.

3. Επιλέξτε Tinted Moisturizers
Όσον αφορά το να φαίνεστε νεότεροι, όσο πιο φυσικά διατηρείτε την εμφάνισή σας, τόσο το καλύτερο. Αφήστε το foundation σας και δοκιμάστε φιμέ ενυδατικές κρέμες για το καθημερινό  μακιγιάζ. Στη συνέχεια, προσθέστε μια νότα χρώματος στο φυσικό δέρμα ενώ το ενυδατώνετε καλά και επίσης αφήστε το να γυαλίσει. Τέλος, τελειώστε το με μια ημιδιαφανή σκόνη αντί με μια συμπιεσμένη σκόνη.

Μια έγχρωμη ενυδατική κρέμα με SPF και σωματίδια που αντανακλούν το φως είναι η λύση για ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και δημιουργία της βάσης. Τα σωματίδια που αντανακλούν το φως, βοηθούν το δέρμα να λάμπει από μέσα.

4. Δημιουργήστε Φυσική Δροσιά
Αν θέλετε να φαίνεστε νεανική, αποφύγετε τις υπερβολικά μακιγιαρισμένες εμφανίσεις. Όπως είπαμε προηγουμένως, η παράλειψη της πλήρους κάλυψης βάσης για μια έγχρωμη ενυδατική κρέμα ή κρέμα CC μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια πιο ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς να κρύβετε το πραγματικό σας δέρμα. Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του άψογα δροσερού και αεριζόμενου δέρματος, θα πρέπει να ταμπονάρετε το προϊόν στο πρόσωπο με τα δάχτυλά σας και να το μαλακώσετε ανακατεύοντας με ένα αφράτο πινέλο βάσης.

Ένας ψεκασμός από ροδόνερο, δίνει επίσης μια φυσική δροσερή όψη. Ανακατέψτε καλά τη χρωματισμένη ενυδατική σας κρέμα και τελειώστε την με ομίχλη ροδόνερου.

5. Ανοίξτε τα μάτια σας
Καθώς μεγαλώνουμε, τα μάτια μας αρχίζουν να φουσκώνουν και να φαίνονται μικρότερα με λεπτές γραμμές να αναπτύσσονται γύρω τους, τα βλέφαρα να βαραίνουν και οι βλεφαρίδες να γίνονται αραιές. Το κόλπο για να τα καμουφλάρετε είναι να επενδύσετε σε ένα καλό ψαλιδάκι βλεφαρίδων που θα κυρτώσει τις βλεφαρίδες σας προς τα έξω και θα ανοίξει τα μάτια σας. Επίσης, χρησιμοποιήστε ένα απαλό eyeliner με μολύβι στο πιο σκούρο μαύρο χρώμα, μαζί με δύο στρώσεις μάσκαρα για όγκο για να ενισχύσετε την κάμψη στις βλεφαρίδες και να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

Κρατώντας το ψαλιδάκι βλεφαρίδων κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων για 15-20 δευτερόλεπτα δίνεται αμέσως στο βλέμμα σας, το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, η ράβδος της μάσκαρα θα πρέπει να κουνηθεί μέχρι τη μέση περίπου των βλεφαρίδων από τη βάση και να σαρωθεί κατευθείαν στη συνέχεια από τη μέση προς τα άκρα.

6. Καθορίστε τα φρύδια σας
Ένα ζευγάρι καλά καθορισμένα φρύδια μπορεί να αφαιρέσει χρόνια από το πρόσωπό σας δημιουργώντας την ψευδαίσθηση των ανασηκωμένων βλεφάρων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει σωστή ευκρίνεια στα λεπτά και ανοιχτόχρωμα φρύδια σας. Γεμίστε τις αραιές περιοχές τους με ένα μολύβι φρυδιών ελαφρώς πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας και δημιουργήστε καμάρες που κολακεύουν το πρόσωπο για να κάνετε τα μάτια να φαίνονται πιο ανοιχτά αμέσως. Πρέπει επίσης να αποφύγετε την επένδυση των κάτω βλεφάρων σας, καθώς μπορεί να τονίσει τους μαύρους κύκλους και να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερη.

7. Προσθέστε μια υπόδειξη χρώματος
Ένα ποπ χρώμα θα ανεβάσει το αντιγηραντικό μακιγιάζ των ματιών σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Χρησιμοποιήστε σκιές σε πιο ανοιχτά και ελαφρώς αντανακλαστικά χρώματα που θα δώσουν στα μάτια σας πιο λαμπερή και αφυπνισμένη όψη. Επίσης, δοκιμάστε φωτεινές αποχρώσεις ροδακινί, τριαντάφυλλου, βανίλιας, σαμπάνιας κ.λπ., στο δέρμα κοντά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας για να κρύψετε το φυσικό σκοτάδι σε αυτή την περιοχή.

Για μια απρόσκοπτη ανάμειξη της σκιάς ματιών, χρησιμοποιήστε το δείκτη σας ή ένα μικρό επίπεδο πινέλο. Αυτό θα σας βοηθήσει να φαίνεστε νεότεροι αποτρέποντας το σχηματισμό πτυχών στα βλέφαρά σας.

8. Τονίστε τα μάγουλά σας

Η ανάδειξη των μήλων των μάγουλων σε ζεστές ροζ αποχρώσεις του ροζ ή του ροδακινί θα σας χαρίσει υπέροχα ανανεωμένα μάγουλα. Αυτό θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο γεμάτο, κάτι που είναι σημάδι νεότητας. Αν έχετε ελαφρώς σταρένιο τόνο δέρματος, προτιμήστε ένα highlighter με μπρονζέ υποτόνους. Θα αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων από τις κοιλότητες του προσώπου σας, εάν έχετε, δίνοντάς του μια παχουλή εμφάνιση.

9. Φωτίστε τα χείλη

Τα φωτεινά χείλη, ειδικά αυτά με ροζ υποτόνους, μπορούν να φωτίσουν ολόκληρο το πρόσωπο, κάνοντάς σας έτσι να φαίνεστε ξύπνιοι. Έτσι, αν θέλετε να αφαιρέσετε χρόνια από το πρόσωπό σας, περάστε ένα πλούσιο και κρεμώδες χρώμα χειλιών. Για μια ανοιχτή επιδερμίδα, προτιμήστε τις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, ενώ οι αποχρώσεις του καφέ και του μωβ ταιριάζουν περισσότερο σε μια πιο σκούρα επιδερμίδα.

10. Κάντε ομαλό το περίγραμμα στο χαμόγελό σας
Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε ένα lip liner όταν η φυσική γραμμή των χειλιών εξασθενεί με την ηλικία και τα χείλη χάνουν τον ορισμό τους. Εάν τα χείλη σας είναι ακόμα γεμάτα, ένα ματ κραγιόν θα κάνει την επόμενη δουλειά εύκολα. Αλλά αν έχουν αρχίσει να χάνουν την πληρότητα και το φυσικό τους χρώμα λόγω της έλλειψης κολλαγόνου, εστιάστε στο να τα γεμίσετε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εφαρμογή του κραγιόν σας με ένα παχύρρευστο lip gloss ή ένα φιμέ lip balm . Η τοποθέτηση ενός κρεμ κραγιόν ή ενός highlighter πάνω στο φιόγκο του Έρωτα, θα ζωντανέψει τα χείλη και θα λειάνει το χαμόγελο.

Για την καθημερινή περιποίηση των χειλιών σας, απολεπίστε τα καλά με ένα υγρό πανί ή μια καθαρή, απαλή οδοντόβουρτσα. Επίσης, χρησιμοποιήστε έναν ενυδατικό ορό χειλιών το βράδυ για να τα διατηρήσετε απαλά και γεμάτα φυσικά χείλη.

11. Απόκρυψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών
Για να καλύψετε τα τυπικά σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές κ.λπ., στο πρόσωπό σας, μπορείτε να βασιστείτε σε ένα ελαφρύ υγρό concealer. Δεν θα τονίσει τις ατέλειες με το να κατακάθονται σε αυτές, όπως σκευάσματα παχύρρευστης κρέμας ή πάστας. Η εφαρμογή θα είναι ακόμα πιο τέλεια εάν προηγουμένως ζεστάνετε το προϊόν ανάμεσα στα δύο άκρα των δακτύλων και στη συνέχεια χτυπήσετε ελαφρά το δέρμα με το δάχτυλό σας.

Πρόσθετες συμβουλές για να αποκτήσετε μια νεότερη εμφάνιση
Ενώ το μακιγιάζ μπορεί να σας βοηθήσει να κρύψετε την ηλικία σας εξωτερικά, δεν μπορεί να σας δώσει μια μακροπρόθεσμη λύση. Παρακάτω δίνονται μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε υγιείς από μέσα και να φαίνεστε νεανικοί από έξω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα:

Καταναλώστε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή (φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, άπαχα πουλερικά, γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά κ.λπ.) κάθε μέρα.

Αποφύγετε τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, τα τρανς λιπαρά, τη ζάχαρη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα σιροπιαστά ποτά.
Συμπεριλάβετε ασκήσεις (αερόμπικ, γρήγορο περπάτημα, ποδήλατο, τζόκινγκ κ.λπ.) στην καθημερινότητά σας.
Φροντίστε καλά το δέρμα σας καθαρίζοντας σχολαστικά, κάνοντας απαλή απολέπιση και ενυδατώνοντας έντονα.
Προστατεύστε το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες των βλαβερών υπεριωδών ακτίνων (UV) του ήλιου.
Κόψτε τις συνήθειες του καπνίσματος και της κατανάλωσης αλκοόλ.

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Συχνές Ερωτήσεις (:
Πώς μπορώ να κάνω το πρόσωπό μου να φαίνεται νεότερο φυσικά;
Εάν θέλετε να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται νεότερο φυσικά, συμπεριλάβετε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος, έναν ορό προσώπου και πολλές ενυδατικές κρέμες στο τακτικό πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Ποιο χρώμα του ρουζ σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι;
Οποιαδήποτε ζεστή απόχρωση κρεμ ρουζ με μια πινελιά ροζ ή ροζ χρυσού μέσα θα σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι.

Τι μακιγιάζ σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη;
Τα σκευάσματα μακιγιάζ με κρέμα, υγρά και τζελ είναι ιδανικά για νεότερη εμφάνιση, ενώ τα προϊόντα βαριάς πούδρας αυστηρά όχι.

Είναι καλύτερο για τις ρυτίδες το υγρό ή η πούδρα;
Το υγρό foundation είναι πάντα καλύτερο για τις ρυτίδες, καθώς δίνει ένα πιο λείο φινίρισμα χωρίς να κάθεται στις γραμμές και τις ρυτίδες.

www.beautyglimpse.com/

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr