Τα 4 ιδανικά βότανα για αποτελεσματικό αδυνάτισμα και λιώσιμο της κυτταρίτιδας. Επιπλέον η επιδερμίδα σε σώμα και πρόσωπο λάμπει!

Τα 4 ιδανικά βότανα για αποτελεσματικό αδυνάτισμα και λιώσιμο της κυτταρίτιδας. Επιπλέον η επιδερμίδα σε σώμα και πρόσωπο λάμπει!

Τα συγκεκριμένα βότανα προάγουν την υγεία και την αποτοξίνωση της επιδερμίδας.

Αδυνάτισμα: 4 Βότανα για να αποκτήσετε ένα υγιές βάρος

Αν και δεν υπάρχει κανένα μαγικό χάπι που θα διώξει το περιττό βάρος, εδώ θα διαβάσετε για μερικά βότανα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην προσπάθειά σας να φτάσετε σε ένα υγιές βάρος.

Μερικά είναι ήπια διουρητικά και λειτουργούν μειώνοντας το βάρος του νερού, ενώ άλλα έχουν θερμογόνο δράση και αυξάνουν το μεταβολισμό. Λίγα μπορούν ακόμη και να μειώσουν τα αισθήματα της πείνας σας.

Όπως οτιδήποτε άλλο, τα βότανα πρέπει να χρησιμοποιούνται σωστά για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τους κινδύνους ανεπιθύμητων παρενεργειών. Τα χρησιμοποιούμε πάντα με προσοχή και σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή. Τα παρακάτω τα βότανα μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος με ασφάλεια και ευκολία.

Βότανα για να επιταχύνετε την απώλεια βάρους
Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους και νιώθετε ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για εσάς, πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Αποδεικνύεται ότι ορισμένα βότανα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση στα γεύματά μας, μπορεί να είναι πιο χρήσιμα για την απώλεια βάρους από ό,τι θα φανταζόσασταν.

Από τον μαϊντανό μέχρι τη μέντα, υπάρχουν πολλά βότανα που μπορούν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας, στη βελτίωση της πέψης, στην ανακούφιση των αερίων και στην ενίσχυση της απώλειας βάρους.

Μέντα
Και δεν μιλάμε για τίποτα φανταχτερά βότανα, αλλά για τα βασικά που βρίσκονται συνήθως στις κουζίνες μας. Από τη δροσιστική λεμονάδα μέχρι ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι, η μέντα μπορεί να βελτιώσει τη γεύση τόσων πολλών κανονικών φαγητών.

Γνωρίζατε όμως ότι η μέντα σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο πεινασμένες όταν την καταναλώνετε; Λιγότερες λιγούρες σημαίνουν ότι θα καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες και οι οποίες με τη σειρά τους θα βοηθήσουν στην απώλεια βάρους.

Η μέντα έχει βρεθεί ότι διευκολύνει την πέψη, τα αέρια καθώς και την οξύτητα. Και η σωστή πέψη όπως όλοι γνωρίζουμε είναι το πρωταρχικό βήμα για να χάσετε βάρος. Η μέντα έχει επίσης αποδειχθεί ως μια αποτελεσματική θεραπεία για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Ρίγανη
Όλοι αγαπάμε τη ρίγανη στα φαγητά μας. Γνωρίζατε όμως ότι αυτό το βότανο είναι μια πλούσια πηγή βιοδραστικών ενώσεων, όπως οι πολυφαινόλες και τα φλαβονοειδή; Και τα δύο αυτά ένζυμα είναι σημαντικά για τη λειτουργία της ινσουλίνης και επηρεάζουν την έκκριση καθώς και τη δραστηριότητά της στο 

Μελέτες έχουν δείξει ότι η ρίγανη και η μαντζουράνα είναι εξαιρετικές για τη διαχείριση του διαβήτη. Ο υψηλός μεταβολισμός και η καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου μπορούν να διευκολύνουν τη διαχείριση του βάρους. Η ρίγανη μπορεί επίσης να ανακουφίσει από τη δυσκοιλιότητα. Κάνει επίσης τους χυμούς της χολής σας (που παράγονται από το συκώτι) να ρέουν και έτσι βοηθά την πέψη.

Δεντρολίβανο
Το δεντρολίβανο είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτά τα αντιοξειδωτικά αποτρέπουν τη βλάβη των ελεύθερων ριζών και μειώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας.

Όταν συνδυάζονται, όλες αυτές οι ιδιότητες κάνουν το δεντρολίβανο ένα τέλειο βότανο για να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Μαϊντανός
Ο μαϊντανός μπορεί να είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στις προσπάθειές σας για απώλεια βάρους. Είναι ένα φυσικό διουρητικό, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κατακράτηση υγρών και να απαλύνετε το φούσκωμα. Η περιεκτικότητα του μαϊντανού σε φυτικές ίνες είναι επίσης υψηλή, γεγονός που τον καθιστά τέλειο βότανο για απώλεια βάρους.

www.testpap.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr