Τα καλύτερα έλαια που Πυκνώνουν τα μαλλιά, Τα μακραίνουν και Σταματούν την Τριχόπτωση σε οποιαδήποτε Ηλικία

Τα καλύτερα έλαια που Πυκνώνουν τα μαλλιά, Τα μακραίνουν και Σταματούν την Τριχόπτωση σε οποιαδήποτε Ηλικία

Το χειρότερο πρόβλημα μαλλιών είναι αναμφίβολα η τριχόπτωση. Δοκιμάστε αυτά τα 5 έλαια μαλλιών για αναγέννηση και πυκνότητα που θα κάνει αίσθηση.

Τίποτα δεν είναι πιο σπαρακτικό από το να εντοπίσεις τις τρίχες σε ένα μαξιλάρι, στον ώμο ή και τα ρούχα. Πολλοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των γενετικών, των ορμονικών προβλημάτων, των μυκητιάσεων, του στρες και των διατροφικών ελλείψεων, μπορούν να συμβάλουν στην τριχόπτωση. Μπορείτε να καταπολεμήσετε αυτά τα προβλήματα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα έλαια για την αναγέννηση των μαλλιών.

Οφέλη των ελαίων για τα μαλλιά
Τα στοχευμένα αυτά έλαια βοηθούν στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία με την σειρά της ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών.  Το σωστό λάδι μαλλιών διασφαλίζει ότι οι τρίχες σας παραμένουν ενυδατωμένες και η υγρασία κλειδώνεται μέσα τους. Επιπλέον, βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων των μαλλιών, ώστε να μακραίνουν αβίαστα και να λάμπουν.

Ο Δρ Rinky Kapoor, Σύμβουλος Δερματολόγος, Κοσμητικός Δερματολόγος και Δερματοχειρουργός, The Esthetic Clinics, προτείνει μερικά από τα καλύτερα έλαια για τον έλεγχο της τριχόπτωσης και την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Για τέλεια μαλλιά, δοκιμάστε αυτά τα έλαια. 
Ο Δρ Kapoor λέει, «Στη γραμμή και την κατεύθυνση των σύγχρονων χημικών προϊόντων και χρωμάτων περιποίησης μαλλιών, έχουν αρχίσει πλέον όλα αυτά να επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών. Η τριχόπτωση, τα ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά και η πιτυρίδα έχουν γίνει κοινά προβλήματα. Ευτυχώς, τα λάδια μαλλιών είναι ακόμα σε ετοιμότητα για να κάνουν τα θαύματά τους».

Εδώ είναι 5 κορυφαία έλαια για την αναγέννηση των μαλλιών:
1. Καστορέλαιο
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, λινολενικό οξύ και ελαϊκό οξύ, καθώς και σε βιταμίνη Ε και μέταλλα, το καστορέλαιο λειτουργεί σαν θαύμα για την πρόληψη της ξηροδερμίας και την πρόκληση ταχύτερης και πυκνότερης αναγέννησης των μαλλιών. Επιπλέον, έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, οι οποίες μαζί καταπολεμούν την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και άλλα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής. Χρησιμοποιήστε το με σησαμέλαιο. Ζεστάνετε λίγο τα έλαια πριν τα εφαρμόσετε στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά σας.

2. Ελαιόλαδο
Είναι ένα κοινό βασικό προϊόν σε πολλά νοικοκυριά στις μέρες μας και είναι επίσης γνωστό ότι έχει θετικά αποτελέσματα στα μαλλιά σας. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία και την ενυδάτωση των μαλλιών. Επιπλέον, μειώνει την παραγωγή της DHT (διυδροτεστερόνης), μιας ορμόνης που προκαλεί τριχόπτωση. Η τακτική χρήση προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και θωρακίζει τη φυσική κερατίνη των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε ελαφρώς ζεσταμένο ελαιόλαδο για μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής.

3. Λάδι δεντρολίβανου
Το έλαιο δεντρολίβανου είναι εξίσου αποτελεσματικό με το Minoxidil, μια ουσία που μπορεί να προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών και να σταματήσει την περαιτέρω φαλάκρα. Τα βασικά στοιχεία του ελαίου εμποδίζουν το θάνατο των τριχοθυλακίων. Επιπλέον, σταματά την πρόωρη τριχόπτωση και θρέφει τους θύλακες για να σταματήσει το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών . Έχει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να αναστρέψουν την πτώση των μαλλιών. Βάλτε μερικές σταγόνες από αυτό το λάδι σε λάδι καρύδας και απλώστε το στο τριχωτό της κεφαλής σας και κάντε μασάζ.

4. Θυμαρέλαιο
Η πάθηση της τριχόπτωσης, η γυροειδής αλωπεκία μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς με έλαιο θυμαριού. Τα αντιοξειδωτικά και τα φλαβονοειδή που βρίσκονται στο θυμάρι αποτρέπουν την πιτυρίδα, τον κνησμό και τις μολύνσεις του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον, διατηρεί υγιή μαλλιά και ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες από οποιοδήποτε λάδι φορέα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας αφού τα συνδυάσετε.

5. Λάδι καρύδας
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το λάδι καρύδας είναι σωτήριο έλαιο μαλλιών. Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και κάνει θαύματα στον έλεγχο όλων των προβλημάτων των μαλλιών. Δίνει στα μαλλιά σας τη σωστή θρέψη και ενυδατώνει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά. Το τακτικό μασάζ με λάδι καρύδας μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να αποτρέψει την πτώση των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε λάδι ψυχρής έκθλιψης για μέγιστα οφέλη.

με πληρφοορίες: www.healthshots.com

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr