Φανταστικό γιαουρτοζελέ χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Φανταστικό γιαουρτοζελέ χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Υλικά:
2 φακελάκια ζελέ ανανά η ότι ζελέ έχετε
4 ποτήρια νερό ( 2 ζεστά 2 κρύα)
1 μικρή κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα, αφαιρούμε το ζουμί και το κρατάμε για άλλη χρήση.
400.γρ. Γιαούρτι στραγγιστό, η πρόβειο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε δύο ξεχωριστά μπολακια ρίχνουμε τη σκόνη ζελέ, προσθέτουμε από 1 ποτήρι ζεστό νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Κατόπιν ρίχνουμε από 1 ποτήρι κρύα νερό στον και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το 1 μπολάκια ζελέ σε μια φόρμα και την τοποθετούμε στο ψυγείο.

Μετά από 20′ λεπτά προστέτουμε στη φόρμα με το ζελέ κομματάκια από την κομπόστα και φήνουμε να κρυώσει. Κατόπιν βάζουμε το ζελέ από το δεύτερο μπολάκι στο ψυγείο να γίνει ελαφρώς παχύρευστο όχι βα σφίξει.

Χτυπάμε το γιαούρτι στο μίξερ προσθέτοντας το μπολάκι με το ζελέ που φυλάξαμε στο ψυγείο.
Αφού έχει κρυώσει το ζελέ στη φόρμα προσθέτουμε με προσοχή κουταλιά κουταλιά το γιαούρτι με το ζελέ και αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.

Όταν είναι έτοιμο το ακουμπάμε σε ένα μπόλ με ζεστό νερό (έτσι θα βγει χωρίς να κολλήσει) για λίγο και το αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο σερβιρίσματος.
Σερβίρουμε με φέτες κομπόστας.

Μυστικά:
Αν θέλετε χρησιμοποιείτε φράουλες η ότι άλλο φρούτο θέλετε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζελέ χωρίς ζάχαρη 0%.

Γιατί, όποια συνταγή και να μαγειρέψουμε, για όποιον λόγο κι αν αποφασίσουμε να την ετοιμάσουμε,
είναι γεγονός ότι θα είναι πιο νόστιμη όταν τη μοιραζόμαστε μαζί με εκείνους που αγαπάμε.
Η Συνταγή είναι από “Helena’s Greek cooking”.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr