Εισπνεύστε Αυτά Τα 4 Βότανα Για Άμεση Ανακούφιση Από Την Ημικρανία.

Εισπνεύστε Αυτά Τα 4 Βότανα Για Άμεση Ανακούφιση Από Την Ημικρανία.

Αυτά τα φυσικά παυσίπονα μπορούν να ανακουφίσουν την ημικρανία μέσω της εισπνοής.

Ημικρανία
Γνωρίζατε ότι τα απλά είδη κουζίνας μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από την ημικρανία; Ξεχάστε τα φίλτρα και τα ακατάστατα βάλσαμα, η μυρωδιά αυτών των βοτάνων και των μπαχαρικών μπορεί πραγματικά να σας ανακουφίσει από τους σφύζοντες πονοκεφάλους.

Κρεμμύδι 
Τα ασκαλώνια ή τα κρεμμύδια  βρίσκονται στα περισσότερα νοικοκυριά . Τσιμπήστε ένα γαρίφαλο κρεμμυδιού με το νύχι σας, κρατήστε το κοντά στα ρουθούνια σας και εισπνεύστε το άρωμά του βαθιά. Ο χυμός του ασκαλώνιου μουδιάζει τον πόνο. 

Ευκάλυπτος
Το έλαιο ευκάλυπτου χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τον πόνο . Εκτός από το να τρίβετε το λάδι στους κροτάφους και το μέτωπό σας, εισπνεύστε τον βάζοντας μερικές σταγόνες στο μαντήλι σας ή προσθέτοντάς τις σταγόνες του στην προσωπική σας συσκευή εισπνοής ατμού.

Ajwain
Οι σπόροι Ajwain ή caroms εκτιμώνται ήδη στα ινδικά νοικοκυριά για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες. Ζεσταίνουμε δύο κουταλάκια του γλυκού ajwain σε ένα ζεστό τηγάνι. Αδειάστε το σε ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα και δέστε το σε έναν κόμπο. Κρατήστε αυτόν τον κόμπο στη μύτη σας και εισπνεύστε βαθιά. Θα νιώσετε αμέσως ανακούφιση.  (Οι σπόροι Ajwain ή Carom είναι ένα εξαιρετικό μπαχαρικό για σνακ από ζύμη ρεβιθιών όπως το Pakora. Έχει ελαφρώς πικρή γεύση και το άρωμα θυμίζει θυμάρι. Λέγεται επίσης ότι μπορεί να προάγει την πέψη). 

Μινθέλαιο
Η μέντα περιέχει μενθόλη, ένα γνωστό φυσικό αναλγητικό. Βάλτε μερικές σταγόνες λάδι μέντας σε ένα καθαρό κομμάτι ύφασμα, κρατήστε το στη μύτη σας και εισπνεύστε βαθιά. Θα υπάρχει σημαντική διαφορά στην ένταση του πόνου.

Upharm.gr

Aιθέριo Έλαιο Ευκάλυπτος (Eucalyptus)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr