Γιατί η προσθήκη ζάχαρης βλάπτει το δέρμα σας: Δείτε τα σημάδια.

Γιατί η προσθήκη ζάχαρης βλάπτει το δέρμα σας: Δείτε τα σημάδια.

5 προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να λάβετε υπόψη

1. Ακμή:Η υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης προκαλεί φλεγμονή στο σώμα, οδηγώντας σε αυξημένη παραγωγή σμήγματος (έλαιο στο δέρμα). Αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην ανάπτυξη ακμής και σπυριών.

2. Πρόωρη γήρανση:Οι χημικές ουσίες στη ζάχαρη είναι γνωστό ότι βλάπτουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα. Επίσης εμποδίζουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα το σχηματισμό λεπτών γραμμών, ρυτίδων και πρόωρη γήρανση.

3. Αφυδάτωση:Η υψηλή κατανάλωση ζάχαρης επηρεάζει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και αφυδάτωση του δέρματος.

4. Πρήξιμο:Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ζάχαρη πυροδοτεί φλεγμονή στο σώμα, οδηγώντας σε πρήξιμο, πόνο και γενικό πρήξιμο, ιδιαίτερα κάτω από τα μάτια.

5. Θαμπάδα:Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης περιορίζει την παραγωγή κολλαγόνου και διασπά την ελαστίνη, πρωτεΐνες που παρέχουν σφριγηλότητα και γυαλάδα στο δέρμα. Η μειωμένη παραγωγή αυτών των πρωτεϊνών μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται ξηρό και υποσιτισμένο.

Πώς να διατηρήσετε υγιές δέρμα:

Το να έχετε υγιές δέρμα μπορεί να τονώσει αμέσως την ευτυχία και την αυτοπεποίθησή σας. Επομένως, είναι σημαντικό να φροντίζετε σωστά το δέρμα σας. Η υγιεινή διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο από αυτή την άποψη. Καταναλώνοντας άφθονο νερό, θρεπτικά τρόφιμα, αρκετή ξεκούραση και περιορισμό της πρόσληψης ζάχαρης, μπορείτε να επιτύχετε εύκολα τους επιθυμητούς στόχους του δέρματος. Σας παρέχουμε μερικές καθημερινές επιλογές φαγητού που μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας για να επιτύχετε φυσικά λαμπερό δέρμα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό το περιεχόμενο περιλαμβάνει συμβουλές και παρέχει μόνο γενικές πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την ειδική ιατρική γνωμάτευση. Πάντα να συμβουλεύεστε έναν ειδικό ή τον δικό σας γιατρό.

food.ndtv.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr