Η Monica Bellucci έκανε την αλλαγή που κάθε γυναίκα άνω των 50 πρέπει να κάνει στα μαλλιά της τώρα

Η Monica Bellucci έκανε την αλλαγή που κάθε γυναίκα άνω των 50 πρέπει να κάνει στα μαλλιά της τώρα

Η διακριτική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που φώτισε το πρόσωπό της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πιστή στο πλούσιο καστανό, που αναδεικνύει τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της, η Monica Bellucci σπάνια κάνει αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της. Αυτή τη φορά εν όψει καλοκαιριού έκανε τη διαφορά, κάνοντας μία πολύ διακριτική και ταυτόχρονα πολύ σημαντική αλλαγή στο hair look της.

Η Monica Bellucci έκανε την αλλαγή που κάθε γυναίκα άνω των 50 πρέπει να κάνει στα μαλλιά της τώραGetty Images

Η Ιταλίδα ηθοποιός, η οποία εδώ και αρκετό καιρό, διατηρούσε ένα μονόχρωμο βαθύ σοκολατί hair look, διάνθισε την κουπ της με καραμελένιες ανταύγειες, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στην κορυφή.

Οι ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τις καστανές άνω των 50, που θέλουν “ανοίξουν” ελαφρώς το χρώμα των μαλλιών τους τώρα το καλοκαίρι, καθώς μπορούν πολύ εύκολα να φωτίσουν το πρόσωπό και παράλληλα να “γλυκάνουν” τα χαρακτηριστικά τους. Πολύ σημαντικό plus είναι και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη απόχρωση δείχνει πάντα πολύ φρέσκια, ενώ δεν μπορεί παρά να εκτιμηθεί και το πόσο low maintenance είναι.

Εξαιρετική επιλογή για κάθε γυναίκα άνω των 50 είναι και το κούρεμα της Monica Bellucci, αφού το μήκος του είναι ευέλικτο και κομψό, ενώ οι αφέλειες καμουφλάρουν περίτεχνα το “πόδι της χήνας” και τις ρυτίδες στο μέτωπο.

www.harpersbazaar.gr

Μαλλιά: πως θα αποκτήσεις το τέλειο χρώμα, στο σπίτι.

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr