Σαπούνι στα φρύδια για ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα

Σαπούνι στα φρύδια για ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα

Bye bye λεπτά φρύδια των ’90s!

Τα λεπτά, τοξωτά φρύδια των ’90s-’00s ανήκουν για καλή μας τύχη στο παρελθόν! Η Cara Delevigne και η Lily Collins έχουν κάνει τα πυκνά φρύδια με τις έντονες γωνίες να είναι must στο χώρο της ομορφιάς. Τα φρύδια είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούμαι στον συνομιλητή μας, γιατί είναι σε εκείνο ακριβώς το σημείο που αποτελούν την «κορνίζα» του προσώπου μας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΠΙΔΟΥ

Bye bye λεπτά φρύδια των ’90s!
Εγώ για παράδειγμα στο μακιγιάζ μου, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω είναι να δώσω σχήμα στα φρύδια μου. Εφόσον, έχω τελειώσει αυτό το step, στη συνέχεια, προχωράω στο να δημιουργήσω ένα εντυπωσιακό eye look. Στη αγορά υπάρχουν gel και μολύβια φρυδιών που σε βοηθούν να γεμίσεις τα κενά και να δώσεις σχήμα. Οι ειδικοί όμως τι λένε;

Πυκνά & καλοσχηματισμένα φρύδια!
Το soap brows είναι η τεχνική που κάνει αυτή τη στιγμή θραύση στο χώρο της ομορφιάς. Ναι σωστά κατάλαβες! Πρόκειται για ένα beauty tip με σαπούνι στα φρύδια… Πιο συγκεκριμένα αυτή η τεχνική μοιάζει με το brow lamination, που κάνει τα φρύδια πιο γεμάτα με φορά προς τα επάνω. Σε αυτή την περίπτωση όμως, μιλάμε για μία τεχνική η οποία όταν ξεβαφτείς, τα φρύδια σου έρχονται στην κανονική τους μορφή, ενώ δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα -σκέψου, ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσεις μία μπάρα από σαπούνι-.

Ο λόγος που έχει κάνει τη συγκεκριμένη τεχνική σύμφωνα με τους makeup artists τόσο δημοφιλή είναι ότι το αποτέλεσμα είναι πιο σταθερό και ακριβής σε σχέση με τις υπόλοιπες τεχνικές. Επίσης, για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν χρειάζεσαι ούτε να αφιερώσεις χρόνο, ούτε να έχεις κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχεις πετύχει τέλεια, πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια.

Extra tip: Αν θες να τους δώσεις πιο έντονο χρώμα, μπορείς να τα «γεμίσεις» σε μερικά σημεία με ένα μολύβι φρυδιών. 

www.queen.gr

Σέρουμ οιστρογόνων (για την αναπλήρωση του χαμένου όγκου στην εμμηνόπαυση) 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr