Μασάζ προσώπου Τανάκα. Ένα αληθινό λίφτινγκ στο σπίτι. 10 χρόνια νεότερη.

Μασάζ προσώπου Τανάκα. Ένα αληθινό λίφτινγκ στο σπίτι. 10 χρόνια νεότερη.

Πρόκειται για την απόλυτη ανόρθωση προσώπου με μια βαθιά ιαπωνική τεχνική που φέρνει αποτελέσματα σε όλα τα πρόωπα που θέλουν ένα βαθύ ποιοτικό και φυσικό λίφτινγκ προσώπου και την αυτονομία που αυτό προσφέρει. Σμιλεύει, λεπταίνει το πρόσωπο, σβήνει ρυτίδες και φθορές. Τα αποτελέσματα για πολλούς φαίνονται άμεσα από την πρώτη συνεδρία. Για άλλους φαίνονται αργότερα και όχι πολύ αργότερα ανάλογα πάντα με την τοξικότητα και την επίθεση που έχει δεχθεί η επιδερμίδα, αλλά τελικά φαίνονται σε όλους με ίσο αποτέλεσμα! 

Είναι η τεχνική που κερδίζει δημοτικότητα ολοένα και ακολουθε΄΄ι μια ολοένα ανοδική ποεία για τα υπέροχα και θαυμαστά αποτελέσματα της στο μασάζ προσώπου Tanaka. Με τις ρίζες του στην ιαπωνική κουλτούρα και ιστορία, αυτό το μασάζ όχι μόνο υπόσχεται αναζωογόνηση του προσώπου αλλά ενσωματώνει επίσης και μια ζεστή  προσεκτική προσέγγιση για την αυτοφροντίδα. 

Πως δημιουργήθηκε το μασάζ Τανάκα.



Το Tanaka Facial Massage, που πήρε το όνομά του από την δημιουργό του, Yukuko Tanaka, μια διάσημη Ιάπωνα αισθητικό, αναπτύχθηκε τη δεκαετία του 1980. Η δημιουργός του άντλησε έμπνευση από τις σπουδές της στον τομέα της λεμφικής παροχέτευσης, της ανατομίας και των παραδοσιακών ιαπωνικών τεχνικών μασάζ. Κατόρθωσε να επινοήσει μια ολιστική ρουτίνα μασάζ προσώπου με στόχο την ενίσχυση της υγείας του δέρματος και την προώθηση της αίσθησης χαλάρωσης αλλά και την καθαρότητα και την διαύγεια συνείδησης και μυαλού.

www.pexels.com

Το βίντεο της δημιουργού με ελληνικούς υπότιτλους ως μια ξενάγηση και εξάσκηση. Προτιμήστε να το κάνετε το βράδυ ως μια πλήρη χαλάρωση.

1. **Βελτιωμένη κυκλοφορία:** Οι τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούνται στο Tanaka Facial Massage προάγουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα για υγιή επιδερμίδα και φυσική λάμψη.

2. **Λεμφική παροχέτευση:** Στοχεύοντας τους λεμφαδένες στο πρόσωπο και το λαιμό, το Tanaka Facial Massage βοηθά στην αποβολή των τοξινών και στη μείωση της κατακράτησης υγρών, μειώνοντας έτσι το πρήξιμο και τα οιδήματα ειδικά της ηλικίας και της ταλαιπωρίας!.

3. **Μυϊκή τόνωση:** Οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις του μασάζ τονώνουν και συσφίγγουν τους μύες του προσώπου, γεγονός που μπορεί να συμβάλει σε ανυψωμένη και σμιλεμένη εμφάνιση.

4. **Ανακούφιση από το άγχος:*

5. **Φυσικό Συσφικτικό και Αποτοξινωτικό Λίφτινγκ Προσώπου: Άμεσης Δράσης αλλά και εξέλιξης καθώς τα αποτελέσματα του αθροίζονται ολοένα και περισσότερο στον χρόνο**

6. Σταματά την ακανόνιστη μελάγχρωση του δέρματος
Η ανομοιόμορφη μελάγχρωση  συμβαίνει λόγω των ακαθαρσιών του δέρματος και των μειωμένων επιπέδων κολλαγόνου. Η εκτέλεση του τανάκα βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος και στην εξάλειψη του εξωτερικού στρώματος των νεκρών κυττάρων του , προάγοντας έτσι  ισορροπημένο τόνο.

7. Εξάλειψη σπασμένων τριχοειδών αγγείων
Όταν ένα αιμοφόρο αγγείο σπάσει, μια λεπτή κοκκινωπή ή μοβ γραμμή γίνεται ορατή στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανησυχία σε ορισμένα άτομα. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το τανάκα με αμυγδαλέλαιο για να μειώσει την ορατότητα των σπασμένων τριχοειδών αγγείων.

Πλεονεκτήματα της τεχνικής Tanaka Face Contouring Massage:
Δουλεύει!
Μόλις το καταφέρετε, χρειάζονται λιγότερο από 4-5 λεπτά για να ολοκληρώσετε το πλήρες μασάζ!
Αισθητή διαφορά! Διορθώνει όλα τα γερασμένα σημεία. Μάτια, μάγουλα, δέρμα γεμάτο λάμψη, ενώ διορθώνει ακόμη και τον πονοκέφαλο των γυναικών το χαλαρό και κρεμασμένο πηγούνι ή το διπλοσάγονο.

Μειονεκτήματα της τεχνικής μασάζ περιγράμματος προσώπου Tanaka:
Τα βήματα ακολουθούν πάντα μια συγκεκριμένη και πειθαρχημένη σειρά, πρέπει να το θυμάστε αυτό και να είστε συνεπείς.
Κάποιοι βλέπουν διαφορά αμέσως για άλλους χρειάζεται χρόνος . Αν μόλις ξεκινάς μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή.
Πρέπει να είναι καθημερινή ρουτίνα για ορατά αποτελέσματα.

Πριν κάνετε ένα μασάζ προσώπου Tanaka, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τις σωστές κρέμες και τα έλαια που είναι κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας. Η χρήση ασύμβατης κρέμας μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση σπυριών ή ενοχλητικού εξανθήματος. Χρησιμοποιήστε την τρέχουσα κρέμα προσώπου σας ή πειραματιστείτε με εναλλακτικές όπως ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Η διεξαγωγή μασάζ προσώπου χωρίς τη βοήθεια κρέμας μπορεί να οδηγήσει σε έλξη του δέρματος και πιθανή βλάβη.

Η ιαπωνική τεχνική μασάζ προσώπου Tanaka σου χαρίζει νεανικό δέρμα σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.

Δείτε το σύγχρονο βίντεο και μιμηθείτε τις κινήσεις αυτού του ολικού μασάζ προσώπου για μάτια, μάγουλα, μέτωπο διπλοσάγονο, λέμφο.

 

Μασάζ προσώπου Τανάκα. Ένα αληθινό λίφτινγκ στο σπίτι. 10 χρόνια νεότερη.

Το ακόλουθο μασαζ φέρνει δραστική αλλαγή μόλις σε λίγες ημέρες. Βασίζεται στις ίδιες κινήσεις Τανακα.

 

Χάστε 10 χρόνια απο το πρόσωπο με μασάζ Tanaka .

Ιαπωνικό Μασαζ Προσώπου

Δείξε 10 χρόνια νεότερη.

 

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr