Μπανάνα λίφτινγκ. Η καλύτερη συνταγή για πάχυνση της επιδερμίδας, στήριξη, τόνωση.

Μπανάνα λίφτινγκ. Η καλύτερη συνταγή για πάχυνση της επιδερμίδας, στήριξη, τόνωση.

Βασικό μυστικό ομορφιάς για αγέραστη επιδερμίδα:

Κάποιες γυναίκες σύμφωνα με έρευνα μεγαλώνουν όμορφα διατηρώντας το νεανικό τους σφρίγος σε οποιαδήποτε ηλικία για έναν λόγο: γιατί ακολουθούν με ευλάβεια ένα σταθερό σχήμα φροντίδας. Η μη τήρηση λοιπόν ενός τακτικού σχήματος φροντίδας του δέρματος μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται γερασμένο και χαλαρό. Τα καλύτερα συστατικά που περιέχουν αντιγηραντικά στοιχεία με δύναμη να αντιστρέψουν τον χρόνο είναι: βιταμίνες C και E, CoQ10 , λιποϊκό οξύ, πολυφαινόλες , ρετινοειδή και ιδεβενόνη.

Το μυστικό της μπανάνας στην βαθιά αντιγήρανση.

Η μπανάνα με τις δραστικές και πυκνές βιταμίνες της είναι βαθύ μπότοξ. Παράλληλα ενυδατώνει αλλά και προστατεύει το δέρμα   από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών με όχημα τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες . Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Ακολούθως, το μέλι και το ελαιόλαδο  περιέχουν αντιοξειδωτικά που έχουν την καλλυντική δύναμη να επιδιορθώσουν τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος στηρίζοντας στην πάροδο του χρόνου την ελαστικότητα του. Συντηρούν την νεανική υγρασία ή την δημιουργούν.

www.pexels.com

Μάσκα μπότοξ μπανάνας: Θα χρειαστείτε

1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1/2 ώριμη μπανάνα

Τι πρέπει να κάνετε
Καθαρίστε και πολτοποιήστε την μπανάνα για να μην μείνουν σβώλοι. Προσθέστε το μέλι και το ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά.
Εφαρμόστε το φρέσκο μείγμα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας. (κάνει επίσης βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη στον λαιμό γι αυτό μην παραλείψετε και αυτό το σημείο)
Αφήστε το μείγμα σας να δράσει για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Στο τελευταίο ξέβγαλμα, ξεπλύνετε με δροσερό νερό ώστε να κλείσουν οι πόροι.

Χρήση- συχνότητα
Χρησιμοποιήστε αυτή τη μάσκα μία έως και δύο φορές την εβδομάδα άνετα.

 

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr