Φρέσκο Υποπροϊόν Τροφής  Κάνει Άμεσο Καθαρισμό Στο Δέρμα & Στοιχίζει Μόνο 80 λεπτά!

Φρέσκο Υποπροϊόν Τροφής Κάνει Άμεσο Καθαρισμό Στο Δέρμα & Στοιχίζει Μόνο 80 λεπτά!

Σπιτική Μάσκα Προσώπου Με Μαγικά Αποτελέσματα.

Πρόκειται για ένα αγαπημένο προιόν ομορφιάς της γιαγιάς που είχε πάντα πρόσωπο καθρέφτη!Η μαγιά μπύρας δίνει σπουδαία τροφή και ελαστικότητα στο δέρμα και επισκευάζει τις φθορές. Είναι το υποπροϊόν της παρασκευής μπύρας, που χρησιμοποιούμε για να φουσκώσουν οι πίτες ή τα σπιτικά ψωμιά. Παρασκευάζεται από έναν μονοκύτταρο μύκητα που ονομάζεται Saccharomyces cerevisiae και αποτελεί μια ευλογία της φύσης.

Η μαγιά μπύρας γενικά.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β στη μαγιά μπύρας περιλαμβάνουν Β1 (θειαμίνη), Β2 (ριβοφλαβίνη), Β3 (νιασίνη), Β5 (παντοθενικό οξύ), Β6 (πυριδοξίνη), Β9 (φολικό οξύ) και Η ή Β7 (βιοτίνη). Αυτές οι βιταμίνες βοηθούν στη διάσπαση των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών, τα οποία παρέχουν στον οργανισμό ενέργεια. Υποστηρίζουν επίσης το νευρικό σύστημα, βοηθούν στη διατήρηση των μυών που χρησιμοποιούνται για την πέψη και διατηρούν υγιή το δέρμα, τα μαλλιά, τα μάτια, το στόμα και το συκώτι.

Χρησιμοποιήστε τη μάσκα προσώπου που ακολουθεί μία φορά το μήνα ώστε να καθαρίσετε τους φραγμένους πόρους και να αφαιρέσετε τυχόν νεκρό δέρμα και τις επιφανειακές ακαθαρσίες. Η μαγιά μπύρας αποτελεί σπουδαία πρόληψη γήρανσης και υποστηρίζει την επιθυμία σου να μείνεις αγέραστη.

Μπορείτε να την βρείτε φρέσκια στα ψυγεία των περισσότερων σούπερ μάρκετ και στοιχίζει απο 60 λεπτά έως και 80. Είναι πολύ φθηνό για κάτι τόσο ακριβό και πολύτιμο όσο το δέρμα μας, έτσι δεν είναι;

Ας σημειωθεί βέβαια ότι η συγκεκριμένη μάσκα σφίγγει τους ανοικτούς πόρους και αναδεικνύει το περίγραμμα!

 

Η ΣΥΝΤΑΓΉ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
5 λεπτά

Συστατικά Για Μάσκα Προσώπου Με Μαγιά Μπύρας

1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά μπύρας σε σκόνη ή φρέσκια
1 κουταλάκι του γλυκού βουτυρόγαλα ή απλό γιαούρτι  9τις ποσότητες μπορείτε να την προσαρμόσετε και στις ανάγκες σας όση εσείς επιθυμείτε.
Πώς Να Φτιάξετε Μάσκα Προσώπου Με Μαγιά Μπύρας

Ανακατεύουμε τη μαγιά και το βουτυρόγαλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Χρήση: Απλώστε ένα ομοιόμορφο στρώμα στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε να καθίσει για 10 με 20 λεπτά. Αν θέλετε και χέρια απαλά  και όμορφα σαν γάλα, μπορείτε να απλώσετε κι εκεί. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό και μετά κρύο νερό και στεγνώστε το δέρμα σας. 

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr