Οκτώ τροφές που τρώγοντας καταπολεμούν τις ρυτίδες ενώ γίνονται και τέλειες μάσκες για τέλεια μάτια!

Οκτώ τροφές που τρώγοντας καταπολεμούν τις ρυτίδες ενώ γίνονται και τέλειες μάσκες για τέλεια μάτια!

 Οι ρυτίδες είναι ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας ωρίμανσης αλλά και μια υπογραφή της προσωπικότητας μας. Προτιμήστε για αυτό, τις ρυτίδες γέλιου και χαράς!

Αλλά μπορούν επίσης να προκληθούν και από παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και η κακή διατροφή.

Υπάρχουν βήματα που μπορούμε να λάβουμε ωστόσο για να σβήσουμε τις ρυτίδες με απλά υλικά που κάνουν την επιδερμίδα ελαστική και λαμπερή.

Τροφές που καταπολεμούν τις ρυτίδες

Αβοκάντο: Τα αβοκάντο είναι πλούσια σε υγιή λίπη και αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος. Περιέχουν επίσης βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην προστασία από τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Μάσκα. Απλώνουμε απλώς το εσωτερικό της φλούδας κάτω από τα μάτια και αφήνουμε το υλικό να δράσει από 10 έως και 20 λεπτά. Απλώς μαγική μάσκα, με τέλεια άμεσα φωτεινά αποτελέσματα!

Σολομός: Ο σολομός είναι μια εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι απαραίτητα για υγιές δέρμα. Αυτά τα λιπαρά οξέα βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος και έχουν επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Μάσκα: εδώ θα χρειαστείτε μια κάψουλα μουρουνέλαιο το βράδυ σε όλο το πρόσωπο και όχι μόνο κάτω από τα μάτια. Εφοδιαστείτε με ένα μυρωδάτο αιθέριο έλαιο όπως το υλανγγκ υλάνγκ που μυρίζει θεσπέσια, προωθεί την ηρεμία των γυναικείων ορμονών, και φέρνει αισιοδοξία στον ψυχισμό. Περάστε το πρόσωπο σας μια φορά την εβδομάδα με μια κάψουλα μουρουνέλαιο (μόνο νύχτα και πριν τον ύπνο) και από πάνω απλώστε 2 σταγόνες υλάνγκ υλάνγκ. Προσφέρουν εντατική ενυδάτωση. Το μουρουνέλαιο προσφέρει κολλαγόνο ψαριού και δεν αφήνει το δέρμα να γεράσει. Το υλάνγκ υλανγκ φέρνει λάμψη και υγεία.

Σκούρα φυλλώδη πράσινα: Τα πράσινα όπως το σπανάκι, το λάχανο και τα λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες Α και C, οι οποίες παίζουν βασικό ρόλο στην παραγωγή κολλαγόνου – μια σημαντική πρωτεΐνη που διατηρεί το δέρμα μας σφριγηλό και λείο.

Μάσκα: βράστε χόρτα και περάστε το πρόσωπο σας με το νερό τους. “Περάστε” το και ενυδατώστε το πρόσωπο πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Διατηρήστε το στο ψυγείο για τρεις ημέρες. Μαγεία!

Μούρα: Τα μούρα όπως τα βατόμουρα, τα σμέουρα και οι φράουλες είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα από το οξειδωτικό στρες. Περιέχουν επίσης υψηλές ποσότητες βιταμίνης C, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος.

Μάσκα: μια απλή επάλειψη με του φρούτο αρκεί! 

Ντομάτες: Οι ντομάτες είναι μια εξαιρετική πηγή λυκοπενίου, ενός αντιοξειδωτικού που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες του ήλιου και επίσης βελτιώνει την παραγωγή κολλαγόνου.

Μάσκα: περάστε μια φέτα κάτω από τα μάτια και σε όλο το πρόσωπο για λεία σφιχτή επιδερμίδα. Σούπερ αντικαρκινινική και αντιγηραντική. Διαλύει τις κηλίδες με συστηματική χρήση.

Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί όπως τα αμύγδαλα, τα καρύδια και τα κάσιους περιέχουν υγιή λίπη και βιταμίνη Ε, τα οποία βοηθούν να διατηρηθεί το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό.

Μάσκα: αλέστε καρύδια με γιαούρτι και κάντε μάσκα προσώπου και ματιών. Τέλεια! Η σούπερ αντιγήρανση για μια ζωή. Τα καρύδια προστατεύουν την γυναίκα από την γήρανση! Μην το ξεχνάτε αυτό.

Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες είναι πλούσιες σε β-καροτίνη, η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α στο σώμα μας. Η βιταμίνη Α βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων προάγοντας τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

Μάσκα: αρκεί ο πουρές αυτού του φυσικού φορέα της βιταμίνης Α

Νερό: Αν και δεν είναι τεχνικά τρόφιμο, είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση υγιούς δέρματος. Η κατανάλωση αρκετού νερού βοηθά στην αποβολή των τοξινών και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο από μέσα.

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr