Τα συστατικά που χρειάζεται να προσθέσεις στο ζυμωτό ψωμί σου, για να γίνει χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

Τα συστατικά που χρειάζεται να προσθέσεις στο ζυμωτό ψωμί σου, για να γίνει χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

Δημιουργία ευδαιμονίας με ένα ψωμί που θα φτιάξεις μόνη σου, θα είναι πεντανόστιμο και θα προάγει την καλή υγεία χωρίς διαβήτη ενώ δεν παχαίνει και δεν δημιουργεί λίπος στο σώμα.

Αυτά τα συστατικά πρέπει να έχει για υγεία, νοστιμιά και αδυνάτισμα.

 

Επιλέξτε με σύνεση:

Επιλέξτε δημητριακά ολικής αλέσεως όπως αλεύρι αμυγδάλου, αλεύρι καρύδας ή λιναρόσπορο. Αυτές οι επιλογές διατηρούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας σταθερά.

Ενσυνείδητη ανάμειξη:
Ανακατέψτε το αλεύρι που έχετε επιλέξει με συστατικά όπως φλοιό ψύλλιου ή σπόρους chia. Αυτές οι προσθήκες χαρίζουν ιαματικές φυτικές ίνες, βοηθώντας την πέψη και ελέγχοντας τις αυξήσεις του σακχάρου στο αίμα.

Γλυκάνετε έξυπνα:
Επιλέξτε φυσικά γλυκαντικά όπως στέβια ή φρούτα χαμηλού γκυκαιμικού δείκτη όπως τα μικρά κόκκινα ώστε να προσθέσετε γλυκύτητα χωρίς να επηρεάζετε τα επίπεδα γλυκόζης σας.

Τα υγιή λίπη έχουν σημασία:
Ενσωματώστε καλά λίπη όπως ελαιόλαδο ή λάδι αβοκάντο για υγρή υφή και ισορροπημένη διατροφή.

The Protein Boost:
Βελτιώστε την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη του ψωμιού σας με συστατικά όπως το ελληνικό γιαούρτι ή η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, προάγοντας τον κορεσμό.

Προσοχή στις μερίδες:
Ασκήστε τον έλεγχο της μερίδας για ρυθμισμένη πρόσληψη υδατανθράκων. Κόψτε το ψωμί σας με σύνεση για να διαχειριστείτε την απόκριση του σακχάρου στο αίμα σας.

Πείτε ναι στα λαχανικά με χαμηλούς υδατάνθρακες:
Ενσωματώστε λαχανικά με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, όπως κολοκυθάκια ή σπανάκι για να εμποτίσετε το ψωμί σας με γεύση, θρεπτικά συστατικά και ελάχιστη επίδραση στο σάκχαρο του αίματος. Ειδικά το σπανάκι κατεβάζει κατά πολύ, ακόμη περισσότερο τον γλυκαιμικό σας δείκτη ενώ στο δέρμα μας εμποδίζει τις ρυτίδες..

Πειραματιστείτε με τα μπαχαρικά:
Προσθέστε κανέλα ή μοσχοκάρυδο για γεύση χωρίς να χρειάζεται υπερβολική ζάχαρη. Αυτά τα μπαχαρικά φέρνουν ζεστασιά και βάθος στη φιλική για διαβήτη δημιουργία σας.

Δώστε προτεραιότητα στα πρεβιοτικά:
Συμπεριλάβετε συστατικά όπως το σκόρδο ή το κρεμμύδι για πρεβιοτικά οφέλη, ενισχύοντας ένα υγιές έντερο – απαραίτητο για τη συνολική ευεξία. Το αποτέλεσμα μεταφράζεται σε λεία ακτινοβολούσα επιδερμίδα. Αυτά είναι φυσικά καλλυντικά που κάνουν απίστευτη πρόληψη στην γήρανση και στην κόπωση.

Μείνετε ενυδατωμένοι:
Βεβαιωθείτε ότι πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα. Η σωστή ενυδάτωση συμπληρώνει το φιλικό προς τον διαβήτη και το αδυνάτισμα ψωμί σας, υποστηρίζοντας τις λειτουργίες του σώματός σας στο έπακρο.

www.pexels.com

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Πώς να μυρίζουν τα ρούχα όμορφα χωρίς μαλακτικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr