Σπιτική φροντίδα για απαλά χείλη

Σπιτική φροντίδα για απαλά χείλη

Τα χείλη σου αξίζουν λίγο περισσότερη φροντίδα για να παραμείνουν απαλά και βελούδινα.

1. Απολέπιση με ζάχαρη και μέλι:
Δημιούργησε ένα DIY scrub χειλιών ανακατεύοντας ζάχαρη και μέλι. Κάνε απαλό μασάζ με το μείγμα στα χείλη σου με κυκλικές κινήσεις, ώστε να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να δημιουργήσεις μια φίνα απαλότητα.

2. Ενυδάτωση με λάδι καρύδας:
Το λάδι καρύδας είναι μια φανταστική φυσική ενυδατική κρέμα. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα στα χείλη για βαθιά ενυδάτωση και διακριτική λάμψη. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα που θρέφουν και προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των χειλιών σου.

3. Θεραπεία με βούτυρο καριτέ κατά τη διάρκεια της νύχτας
Πριν από τον ύπνο, άπλωσε γενναιόδωρα βούτυρο καριτέ στα χείλη . Αυτό το φυσικό μαλακτικό θα κάνει τα μαγικά του όλη τη νύχτα, δίνοντας σου απίστευτα απαλά χείλη μέχρι το πρωί.

4. Θεραπεία με φέτες αγγουριού
Τοποθέτησε μια φρέσκια φέτα αγγουριού στα χείλη για γρήγορη ενυδάτωση. Τα αγγούρια είναι ενυδατικά και μπορούν να βοηθήσουν και να απαλύνουν τα ξηρά, σκασμένα χείλη.

5. Aloe Vera Gel Magic
Το τζελ αλόης βέρα είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Άπλωσε ένα λεπτό στρώμα στα χείλη  για άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς.

6. Ενυδάτωση
Η κατανάλωση άφθονης ποσότητας νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι απαραίτητη για τη συνολική ενυδάτωση, συμπεριλαμβανομένων των χειλιών μας. Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό, ώστε να διατηρείς την συνολική σου ενυδάτωση και την υγρασία των χειλιών σου.

7. DIY Beeswax Lip Balm
Δημιούργησε βάλσαμο για τα χείλη  χρησιμοποιώντας κερί μέλισσας, λάδι καρύδας και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο για άρωμα. Αυτό το DIY balm θα κρατήσει τα χείλη σου απαλά και προστατευμένα.

8. Συμπίεση σε φακελάκι πράσινου τσαγιού:
Αφού απολαύσεις ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι, τοποθέτησε το χρησιμοποιημένο φακελάκι τσαγιού στα χείλη σου. Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν να καταπραΰνουν και να αναζωογονήσουν τα ξηρά χείλη.

9. Μάσκα με μέλι και βιταμίνη Ε:
Φτιάξε μια πάστα με βιταμίνη Ε και μέλι. Εφάρμοσε αυτή τη μάσκα στα χείλη σου για μια φυσική  περιποίηση που θα αφήσει τα χείλη σου απαλά και ρόδινα.

10. Μασάζ με λάδι jojoba:
Κάνε μασάζ με μικρή ποσότητα ελαίου jojoba στα χείλη σου. Το λάδι Jojoba μιμείται τα φυσικά έλαια του δέρματός , παρέχοντας βαθιά θρέψη χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Γυρίστε γρήγορα τον χρόνο πίσω μετά τις φθορές με βιταμίνη C. Τι πρέπει να κάνετε.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr