Το σπιτικό απορρυπαντικό για σφουγγάρισμα που μοσχοβολάει για μέρες και διώχνει τα παράσιτα

Το σπιτικό απορρυπαντικό για σφουγγάρισμα που μοσχοβολάει για μέρες και διώχνει τα παράσιτα

Το σπιτικό απορρυπαντικό για σφουγγάρισμα που τα υλικά του υπάρχουν σε σε κάθε σπίτι. Σφουγγαρίστε διώξτε τα παράσιτα και κάντε το σπίτι να μοσχοβολάει για μέρες.

Το σφουγγάρισμα των πατωμάτων του σπιτιού με το συγκεκριμένο υλικό θα κάνει το σπίτι σας να μοσχοβολάει χωρίς να λεκιάζει τα πατώματά σας ή να τα κάνει κολλώδη και δεν θα σας κοστίσει. Το συγκεκριμένο κόλπο λειτουργεί και ως αποσμητικό χώρου, αλλά και ως απωθητικό παρασίτων.

Το συγκεκριμένο κόλπο έχει κυκλοφορήσει στο Tik Tok και έχει γίνει ανάρπαστο. Κανέλα μέσα στο νερό του σφουγγαρίσματος. Ποιος δεν θέλει το σπίτι του να μυρίζει υπέροχα ειδικά τώρα που μπαίνει ο χειμώνας και η κανέλα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί του αλλά και με τις γιορτές. Η κανέλα δεν είναι απλώς ένα μπαχαρικό. Στους αρχαίους πολιτισμούς την χρησιμοποιούσαν από ιατρική χρήση μέχρι τελετουργικούς σκοπούς.

Τα Θεραπευτικά οφέλη της κανέλας
Η κανέλα έχει αντιμικροβιακές ιδιότητας κάτι που την κάνουν εξαιρετικό υλικό για το καθάρισμα και επιπλέον το άρωμα της δρα στην ψυχολογία και μπορεί να βελτιώσει την διάθεση. Για σκεφτείτε, όταν μυρίζετε φρεσκοψημένα κουλουράκια κανέλας δεν σας φτιάχνει το κέφι;

Μέσα στον κουβά του σφουγγαρίσματος αν προσθέσετε κανέλα τότε θα πετύχετε και υπέροχο άρωμα στο σπίτι που κρατάει για ώρες αλλά και θα εκμεταλλευτείτε τις αντιμικροβιακές της ιδιότητες.

Η κανέλα μπορεί να λειτουργήσει και στην ηλεκτρική σκούπα
Όταν σκουπίζετε με την ηλεκτρική σκούπα, σύμφωνα με το toftiaxa.gr κάποιες φορές θα έχετε παρατηρήσει ότι βγαίνει μια άσχημη μυρωδιά από τον αέρα της. Αν τοποθετήσετε λίγη κανέλα σκόνη πάνω στο φίλτρο τότε όταν σκουπίζετε το σπίτι θα μυρίζει υπέροχα.

www.daddy-cool.gr

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

Ενίσχυση Μυών και Καρδιοπροστασία: Οι Καλύτερες Ασκήσεις για την Εμμηνόπαυση

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr