10 τροφές που κάνoυν το σώμα να μοσχοβολάει

10 τροφές που κάνoυν το σώμα να μοσχοβολάει

Κι όμως! Για  να αλλάξετε τη φυσική σας μυρωδιά , υπάρχουν ορισμένα είδη τροφών που σας κάνουν να μυρίζετε υπέροχα …

Προσθέστε λίγο κάρδαμο στο φαγητό σας, καθς θα εισχωρήσει κρυφά στο σώμα σας και θα σας δώσει μια υπέροχη μυρωδιά σώματος.

 

3. Τσάι γιασεμί

 

Τα αφεψήματα από βότανα σας βοηθούν να διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας, το τσάι γιασεμί σας βοηθά να το κάνετε αυτό, καταπραΰνει επίσης το πεπτικό σας σύστημα και θα δώσει στο σώμα σας μια υπέροχη μυρωδιά.

4. Λεμόνι και νερό

Το λεμόνι και το νερό όταν αναμειγνύονται μαζί έχουν εκπληκτικά οφέλη. Το νερό από μόνο του είναι ένας σημαντικός παράγοντας ενός υγιούς και μυρωδάτου σώματος. Όταν προσθέτετε λεμόνι σε αυτό, που είναι εσπεριδοειδή, απλώς προσθέτετε περισσότερα οφέλη στη φόρμουλα.

5. Γιαούρτι

Το γιαούρτι έχει προβιοτικά που βοηθούν στην πέψη και τις φυσικές αιτίες της δυσοσμίας του σώματος.

6. Σπόροι Fenugreek

Βοηθούν επίσης στη βελτίωση της πέψης και υποστηρίζουν τη διαδικασία απομάκρυνσης της κακής οσμής από το σώμα μας. Έχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν το σώμα μας να απαλλαγεί από τις τοξίνες.

7. Δεντρολίβανο

Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα βότανα που βοηθούν να δώσετε στο σώμα σας μια πολύ ωραία μυρωδιά, αν το αγαπάτε, τότε είστε  τυχερή. Το δεντρολίβανο μπορεί να λειτουργήσει ως φυσικό αποσμητικό για την οσμή του σώματος. Περιέχει μενθόλη και χλωροφύλλη, η οποία είναι εξαιρετικά καλή για να κρατά μακριά τα βακτήρια και συνεπώς την οσμή του σώματος.

8. Κανέλα

Εκτός από την κακή αναπνοή επειδή μειώνει τα βακτήρια στο στόμα, η κανέλα βοηθά και το πεπτικό σύστημα.

9. Θυμάρι

Το θυμάρι είναι ένα αρωματικό βότανο, το οποίο είναι γνωστό ότι βοηθά πραγματικά στην οσμή του σώματος. Το θυμάρι είναι επίσης εύκολο να το συμπεριλάβετε στη διατροφή σας και είναι ένα όμορφο βότανο.

10. Μέντα

Η μέντα είναι τόσο εύκολο να ενσωματωθεί στη διατροφή σας. Διαθέτει ισχυρά έλαια που βοηθούν να ξεπεραστούν οι έντονες δυσάρεστες μυρωδιές.

www.pexels.com

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

Μάσκα κρέμας κακάο & γάλακτος για λάμψη σε πρόσωπο και μάτια

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr