3 Μάσκες Προσώπου με Μηλόξυδο για Λάμψη στο Πρόσωπο χωρίς Ακμή και Στίγματα

3 Μάσκες Προσώπου με Μηλόξυδο για Λάμψη στο Πρόσωπο χωρίς Ακμή και Στίγματα

1. Τόνερ DIY Apple Sider Sider Toner: Το μηλόξυδο έχει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες. Σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή. Η χρήση του μηλόξυδου ως τονωτικό μπορεί να είναι πολύ ευεργετική για τον περιορισμό και τη θεραπεία της ακμής. Θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας καθαρό και βιολογικό μηλόξυδο, δύο φλιτζάνια καθαρό φιλτραρισμένο νερό και 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​και φυσικό τζελ αλόης βέρα. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και φυλάμε σε μπουκάλι σπρέι. Χρησιμοποιήστε αυτό το τόνερ αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας. Καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα.

2. Μάσκα DIY με μηλόξυδο και μαγειρική σόδα: Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε αυτή τη DIY μάσκα προσώπου με μηλόξυδο και μαγειρική σόδα. Και τα δύο αυτά συστατικά είναι εξαιρετικά ισχυρά όταν πρόκειται για την καταπολέμηση της ακμής, για το ξεκλείδωμα των πόρων και για το καθαρό δέρμα. Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας καθαρό και βιολογικό μηλόξυδο με 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Ανακατέψτε καλά για να σχηματιστεί μια μάσκα προσώπου. Εφαρμόστε την σε καθαρό δέρμα και ξεπλύνετε μόλις στεγνώσει.

3. DIY Ενυδατικό Scrub Προσώπου με Μηλόξυδο: Για να απαλλαγείτε από την ακμή και τα μαύρα στίγματα στο δέρμα, είναι σημαντικό να καθαρίσετε τους πόρους. Αυτό γίνεται καλύτερα με τη χρήση ενός θρεπτικού scrub προσώπου που απολεπίζει αποτελεσματικά χωρίς να είναι πολύ λειαντικό. Για αυτό το scrub προσώπου, θα χρειαστείτε 1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο τσάι, ½ φλιτζάνι νερό και 5 κουταλάκια του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη. Βράζουμε το πράσινο τσάι στο νερό και το αφήνουμε να κρυώσει. Ακολούθως στραγγίστε αυτό το νερό και ανακατέψτε όλα τα συστατικά για να δημιουργήσετε το τελικό προϊόν. Αυτό το scrub προσώπου θα σας χαρίσει καθαρή, λεία και πεντακάθαρη επιδερμίδα.

Απαλλαγείτε σε 2 εβδομάδες από το λίπος της κοιλιάς και τις λαβές του έρωτα με αυτή την 10λεπτη άσκηση

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr