ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΒΗΧΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΒΗΧΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ

Τα φυτά βοτάνων χρησιμοποιούνταν ως εναλλακτικό φάρμακο στο παρελθόν για την αντιμετώπιση ασθενειών και ακόμη και σήμερα οι γιατροί εξακολουθούν να συνιστούν ορισμένα φυτικά φυτά για ασθένειες αντί για φάρμακα, και αυτά τα φυτικά φυτά θα μπορούσαν να βελτιώσουν δραστικά την υγεία των πνευμόνων σας.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 14 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ, ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ

COLTSFOOT-(βήχιο)
Παραδοσιακό φάρμακο για τους πνεύμονες που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μορφή τσαγιού ή βάμματος. Το Coltsfoot ή βήχιο ανακουφίζει από το άσθμα, τον βήχα, τη βρογχίτιδα και επίσης καθαρίζει τους βρόγχους και τους πνεύμονες.

ΡΙΖΑ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑΣ
Η ρίζα γλυκόριζας περιέχει αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που την καθιστούν εξαιρετική στην πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα. Αυτή η ρίζα χρησιμεύει ως θεραπεία απόχρεμψης που μειώνει τον ερεθισμό του λαιμού ενώ καθαρίζει τον φλεγμονώδη λασπώδη ιστό. Αυτή η ρίζα θα αντιμετωπίσει ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος.

ΚΑΝΝΑΒΗ
Δεν είναι πια μυστικό ότι η κάνναβη είναι το πιο αποτελεσματικό αντικαρκινικό φυτό, αλλά θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι η εισπνοή αυτού του φυτού θα μπορούσε να ανακουφίσει τον ερεθισμό της στοματικής κοιλότητας που προκαλείται από το κάπνισμα; Ναι, και θα καθαρίσει τους βρόγχους και τα ιγμόρεια.

LIGUSTICUM POTERI
Όπως η γλυκόριζα, το Ligusticum poteri είναι ένα ινδικό φυτό που φύεται μόνο στα Βραχώδη Όρη. Το Ligusticum περιέχει καμφορά που είναι ένα από τα καλύτερα φυτά για την ενίσχυση των πνευμόνων. Επίσης, θα βελτιώσει τη διαδικασία της εισπνοής, θα ανακουφίσει από ερεθισμούς του αναπνευστικού και την απελευθέρωση των πνευμόνων.

ΘΥΜΑΡΙ-ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ
Το θυμάρι είναι η καλύτερη επιλογή εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακμής, αλλά είναι επίσης αποτελεσματικό στην εξάλειψη ιών και βακτηρίων. Τα αιθέρια έλαια θυμαριού ταξινομούνται ως φυσικά αντιβιοτικά.

ΡΙΓΑΝΗ
Η ρίγανη θα καθαρίσει την αναπνευστική οδό και το λάδι ρίγανης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το βακτήριο Staphylococcus aureus. Η ρίγανη είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα

ΛΟΒΗΛΙΑ
Το Lobelia περιέχει λομπελίνη, ένα συστατικό που θεραπεύει ορισμένους τύπους όγκων, διευκολύνει επίσης τη διαδικασία της αναπνοής, και είναι ένα πολύ αποτελεσματικό φυτό κατά του βήχα.

INULA HELENIUM Ίνουλα
Αυτό το φυτό είναι ένας χαρακτηριστικός αντιβακτηριακός χειριστής για την πρόληψη παθήσεων των πνευμόνων.

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ
Αυτό το φυτό με το συγκεκριμένο άρωμα είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστικά του αναπνευστικού συστήματος, προλαμβάνει επίσης τη συμφόρηση και τον ερεθισμό.

VERBASCUM THAPSUS (Φλόμος)
Το συμπύκνωμα των φύλλων και των ανθέων αυτού του φυτού έχει την ικανότητα να βελτιώνει την υγεία των πνευμόνων. Για παράδειγμα, ένα φλιτζάνι βρασμένο νερό με μια κουταλιά της σούπας αποξηραμένο φυτό είναι ένα τέλειο τσάι για την υγεία σου.

CHAPPARAL
Το Chapparal περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία αποτοξινώνουν τους πνεύμονες, που χρησιμοποιούνται κυρίως με τη μορφή τσαγιού.

ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
Εάν αντιμετωπίζετε πονόλαιμο ή βήχα, το κλειδί είναι το τσάι Φασκόμηλου. Από την άλλη, το αιθέριο έλαιο Φασκόμηλου είναι εξαιρετικό για το αναπνευστικό σύστημα.

ΜΕΝΤΑ
Ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά το κρυολόγημα και βελτιώνει την ευκολία στην αναπνοή.

ΦΥΛΛΑ PLANTAN (Πεντάνευρο)
Μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ξηρό βήχα και είναι ένα αποτελεσματικό όπλο κατά του ερεθισμού των πνευμόνων, του βήχα και του κρυολογήματος.

Αιθέριο Έλαιο Μύρο. Για την αποκατάσταση φθοράς.

Φάκελος ύπνος: όλα τα sos tips για να κοιμάσαι σαν πουλάκι

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr