DIY Ομορφιά: Εφηβική Επιδερμίδα χωρίς Κηλίδες με Μέλι,  Γιαούρτι και Ασπιρίνη.

DIY Ομορφιά: Εφηβική Επιδερμίδα χωρίς Κηλίδες με Μέλι, Γιαούρτι και Ασπιρίνη.

Τα βασικά υλικά αυτής της μάσκας περιλαμβάνουν μέλι, γιαούρτι και ασπιρίνη.

Το μέλι,  (επί αιώνες με τις θεραπευτικές του ιδιότητες), προσφέρει ενυδάτωση, απαλότητα, βιταμίνες, τροφή και πλαστικότητα στην επιδερμίδα.  Εχει αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προσφέροντας προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Η αναπλαστική του δράση είναι κορυφαία.

Το γιαούρτι περιέχει φυσικά οξέα που βοηθούν στην απολέπιση και ανανέωση του δέρματος. Κάνει μια συνεχή μικρή απολέπιση και δίνει νέα κύτταρα. Έχει πλούσια ποσά πρωτεΐνης και οξέων γάλακτος, ενώ συμβάλλει στην αναδόμηση του δέρματος.

Η ασπιρίνη, με τις αντιφλεγμονώδεις της ιδιότητες, συμβάλλει στην εξάλειψη των ατελειών και την αντιμετώπιση της ακμής. Δίνει εφηβικό σφρίγος σε έναν απαράμιλλο χημικό συνδυασμό με το μέλι.

Όλες χρειαζόμαστε τόνωση στην επιδερμίδα μας και δεν λέμε ποτέ όχι σε λίγη λεύκανση και την αίσθηση μπότοξ. Η παρακάτω μάσκα προσφέρει όλα αυτά ενώ είναι πανεύκολη και φθηνή. Το μόνο που χρειάζεται είναι την ψυχική σου διάθεση ώστε να την ετοιμάσεις και να την απολαύσεις. 

Τα υλικά σου.

-1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
-1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
-1 ασπιρίνη
Τρόπος παρασκευής.
Ανακατεύετε τα υλικά σας καλά.

Χρήση.
Απλώνετε στο δέρμα και αφήνετε από 20 λεπτά έως μισή ώρα.

Συχνότητα:
1 -2 φορές την εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα;

Αν υπάρχει ακμή θα υποχωρήσει αισθητά. Αν υπάρχει χαλάρωση το δέρμα θα σφίξει. Αν υπάρχουν κηλίδες και σκοτείνιασμα στο πρόσωπο θα υποχωρήσουν και αν λατρεύεις την αίσθηση και την όψη της πορσελάνης στο δέρμα  τότε θα ανακαλύψεις ότι αυτή είναι η μάσκα σου.  Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr