ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ TONER ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΥΛΙΚΑ

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ TONER ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΥΛΙΚΑ

Μία… διαφορετική συνταγή που θα κάνει το δέρμα σου να είναι λείο και λαμπερό.

Το Korean skincare έχει αποδειχθεί πως κάνει κυριολεκτικά θαύματα στην λάμψη και την υγεία του δέρματος, καθώς η δράση του… τερματίζει πρώτη όσον αφορά στα θεαματικά αποτελέσματα.

Εκτός από τα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος αλλά και τα εκπληκτικά καλλυντικά που μας συστήνει το κορεάτικο skincare, το τελευταίο διάστημα κάνει θραύση στο Tik Tok μία DIY συνταγή για να μεταμορφώσεις την υφή του δέρματός σου σε λίγες μόνο εβδομάδες και φυσικά βασίζεται στο σκεπτικό της Korean προσέγγισης στην περιποίηση.

Θα μιλήσουμε λοιπόν για ένα… σπιτικό toner, που είναι πανεύκολο στην παρασκευή και έχει ενυδατικές, αντιρυτιδικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Διαβάστε ακόμα – Γιατί είναι σημαντικό να εντάξεις το toner στην skincare ρουτίνα σου

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία κούπα λευκό ρύζι που έχετε ήδη στο σπίτι και… αρκετό νεράκι. Τόσο απλά!

Βάλτε σε ένα μπολ το ρύζι και ξεπλύνετε μερικές φορές μέχρι να φύγει το έντονο γαλακτερό χρώμα. Αφού κάνετε αυτή τη διαδικασία, στο ίδιο μπολ με το ρύζι, προσθέστε δύο κούπες νερό και αφήστε το να μουλιάσει για 30 λεπτά.

Στη συνέχεια, στραγγίστε το νερό σε ένα μικρό δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο έως 7 ημέρες.

Η μετέπειτα χρήση του είναι ίδια με τη λογική των toner που βρίσκουμε στην αγορά. Αφού πλύνετε δηλαδή το πρόσωπό σας κάθε πρωί και βράδυ, το toner που μόλις φτιάξατε είναι το πρώτο προϊόν που εφαρμόζουμε πριν το skincare μας, καθώς προετοιμάζει το δέρμα βοηθώντας τον ορό ή την ενυδατική να έχουν καλύτερη απόδοση.

Το αφήνουμε για δέκα λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως και στη συνέχεια ακολουθούμε την προσωπική μας ρουτίνα περιποίησης.

Μετά από δύο εβδομάδες καθημερινής χρήσης, θα δείτε πως το πρόσωπό σας θα είναι λείο και λαμπερό και θα ακτινοβολεί υγεία!

www.vwoman.gr

unsplash.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr