Πώς να Καθαρίσω Τουαλέτα Γεμάτη Σκουριά και Άλατα: Ξεχάστε τη Χλωρίνη

Πώς να Καθαρίσω Τουαλέτα Γεμάτη Σκουριά και Άλατα: Ξεχάστε τη Χλωρίνη

Σκουριά στην Τουαλέτα: Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι και ο καθαρισμός της τουαλέτας απαιτεί πολλή υπομονή και πολύ χρόνο. Μερικές φορές, παρά τη χρήση πολλών προϊόντων που είναι επιβλαβή για την υγεία, ισχυρά, τοξικά και ακόμη και διαβρωτικά για τις τουαλέτες, δεν επιτυγχάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η επίμονη βρωμιά, τα άλατα και η σκουριά είναι αδύνατο να αφαιρεθούν. 

Πώς να καθαρίσω την Λεκάνη της τουαλέτας από σκουριά και άλατα χωρίς χλωρίνη
Το μυστικό για να αποτρέψετε τη δημιουργία σκουριάς ή αλάτων είναι να καθαρίζετε καθημερινά την τουαλέτα για να αποτρέψετε την καθίζηση της βρωμιάς. Αυτό είναι ένα πρόβλημα ιδιαίτερα παρόν σε μεγάλες οικογένειες όπου το μπάνιο είναι πάντα απασχολημένο και είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να το καθαρίσετε. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται η τουαλέτα, τόσο λιγότερο καθαρίζεται και τόσο πιο δύσκολο είναι να την καθαρίσετε για να αφαιρέσετε τα άλατα και να την ξαναδείξετε καινούργια.

 

Πώς να καθαρίσετε τις πιο βρώμικες τουαλέτες

Για προφανείς λόγους, η τουαλέτα πρέπει να είναι πάντα καθαρή και απολυμασμένη, απαλλαγμένη από μικρόβια και βακτήρια. Για να πετύχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, προφανώς χωρίς βιασύνη, είναι απαραίτητο να αλλάξετε τις συνήθειές σας.

Πρώτα απ’ όλα, φορέστε λατέξ ή λαστιχένια γάντια και πλύνετε την τουαλέτα προσεκτικά και σχολαστικά. Αφού την πλύνετε καλά, περάστε την ένα υλικό που έχετε όλοι στο ντουλάπι της κουζίνας. Είναι θαυματουργό και δεν κοστίζει πολύ σε αντίθεση με τα προϊόντα που υποδεικνύονται για την υγιεινή και τον καθαρισμό του μπάνιου που δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Το θαυματουργό συστατικό είναι το αλάτι, το οποίο δεν είναι μόνο χρήσιμο στην κουζίνα για την προετοιμασία νόστιμων πιάτων, αλλά είναι επίσης ικανό να απολυμαίνει πλήρως την τουαλέτα, εξαλείφοντας μικρόβια και βακτήρια.

Ανακατέψτε αλάτι με μαγειρική σόδα απευθείας στο νερό της τουαλέτας και αφήστε το να δράσει όλη τη νύχτα γιατί είναι η μόνη ώρα της ημέρας που το μπάνιο χρησιμοποιείται λιγότερο. Όσο περισσότερο παραμένει το αλάτι και η μαγειρική σόδα στο νερό της τουαλέτας, τόσο το καλύτερο.

Το αλάτι, ειδικότερα, αφαιρεί άλατα και ίχνη βρωμιάς. Υπάρχει μια δεύτερη αλάνθαστη μέθοδος, η οποία συνίσταται στη χρήση αλατιού διαλυμένου σε ζεστό νερό και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τον καθαρισμό του καθίσματος της τουαλέτας και του καπακιού.

toftiaxa.gr

unsplash.com

Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr