Smile! Πώς θα κάνετε τα δόντια σας να δείχνουν πιο λευκά;

Smile! Πώς θα κάνετε τα δόντια σας να δείχνουν πιο λευκά;

Όλα δείχνουν πως η τάση για λαμπερά χαμόγελα έχει κατακλύσει τον κόσμο, και δεν είναι μόνο για αισθητικούς λόγους. Ένα λαμπερό χαμόγελο με λευκά δόντια μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας. Όμως, πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό το αστραφτερό χαμόγελο εύκολα και αποτελεσματικά στο σπίτι;

Μαρία Δάσιου

Τι αφήνει λεκέδες στα δόντια
Συνήθως, οι πιο έντονοι λεκέδες είναι αποτέλεσμα εξωτερικών παραγόντων, όπως ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί και το κάπνισμα. Ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να προλάβουμε αυτήν την κατάσταση. Μετά από κατανάλωση καφέ ή άλλων ουσιών που λερώνουν τα δόντια, ένα απλό ξέπλυμα του στόματος με νερό αρκεί για να μην μείνουν μόνιμα οι λεκέδες στα δόντια. Πόσο μάλλον ένα καλό βούρτσισμα εντός 30 λεπτών.

Μέθοδοι λεύκανσης των δοντιών στο σπίτι
Όσον αφορά τους τρόπους λεύκανσης στο σπίτι, υπάρχουν διάφορες επιλογές. Μια από τις πιο δημοφιλείς είναι οι λευκαντικές ταινίες. Αυτές οι ταινίες είναι εύκολες στη χρήση και έχουν αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες. Είναι σημαντικό, όμως, να μην κάνουμε υπερβολική χρήση. Η δραστική σύνθεσή τους μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στα ούλα.

Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση πάστας με μηχανική δράση λεύκανσης. Αυτές οι πάστες περιέχουν συνήθως συστατικά που βοηθούν στην απομάκρυνση των λεκέδων και την αποκατάσταση της λευκότητας των δοντιών.

Τέλος, μια απλή και φυσική μέθοδος είναι το μείγμα από μαγειρική σόδα και οξυζενέ. Αυτά τα υλικά σχηματίζουν μία πάστα για το βούρτσισμα των δοντιών και προσφέρουν αποτελέσματα σε λίγες εφαρμογές.

Καθένας από αυτούς τους τρόπους μπορεί να σας βοηθήσει στην απόκτηση του επιθυμητού λαμπερού χαμόγελου στην άνεση του σπιτιού σας. Αλλά πρέπει πάντα να τηρείτε τις οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα και να μην υπερβάλλετε!

unsplash.com

www.instyle.gr

Μαστιχέλαιο. Ισχυρό αντιρυτιδικό, επουλωτικό, λευκαντικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr