Το χτένισμα που αποπνέει πολυτέλεια και πώς θα το πετύχουμε

Το χτένισμα που αποπνέει πολυτέλεια και πώς θα το πετύχουμε

Επιλέγοντας το συγκεκριμένο χτένισμα μπορούμε- εγγυημένα- να κάνουμε κάθε εμφάνισή μας να δείχνει ακριβή.

Το χτένισμα που αποπνέει πολυτέλεια και πώς θα το πετύχουμε
×
Η “ήσυχη πολυτέλεια” στο τομέα της ομορφιάς, είναι μια από τις τάσεις που, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Κάπως έτσι, λοιπόν, πέρα από το μακιγιάζ και το μανικιούρ, δεν θα γινόταν να μην υπάρχουν και τα ανάλογα χτενίσματα τα οποία όταν τα υιοθετούμε αποπνέουν αυτό το μοναδικό “quiet luxury” vibe. Ένα από τα χτενίσματα που ξεχωρίζουμε αυτή τη στιγμή; Ένα χαλαρό σπάσιμο με το λαμπερό φινίρισμα όπως αυτό που υιοθετεί συνήθως το μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley είναι ένα από τα πιο hot hairstyles της στιγμής για να δώσουμε στο στυλ μας με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο έναν αέρα πολυτέλειας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Τα steps για το πιο πολυτελές χτένισμα:

Πώς μπορούμε, λοιπόν, να αναδημιουργήσουμε ένα τέτοιο χτένισμα εύκολα για τις καθημερινές μας εμφανίσεις; Ακολουθώντας την τεχνική του κομμωτής Larry King, ο οποίος εφαρμόζει μια μους μαλλιών στα μεσαία μήκη και τις άκρες και στη συνέχεια δουλεύει τα μαλλιά, χρησιμοποιώντας πιστολάκι και στρογγυλή βούρτσα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, γυρίζουμε τις τρίχες γύρω από τη βούρτσα και στη συνέχεια τραβάμε προς τα έξω ώστε τα μαλλιά να πέφτουν σε μεγάλα, χαλαρά κύματα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larry King (@larrykinghair)

Εναλλακτικά για να πετύχουμε το εν λόγω αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα styling tool όπως μια ηλεκτρική βούρτσα. Και στις δύο περιπτώσεις το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε μετά είναι με τα δάχτυλά μας να ανακινήσουμε τις άκρες και να δώσουμε την κίνηση που επιθυμούμε, χρησιμοποιώντας μια καλή ενυδατική κρέμα για styling.

Elle

unsplash.com

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Πως καθαρίζει ο φούρνος από τα καμένα λίπη;

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr