Ξεπάγωμα κρέατος με ασφάλεια: Πώς να το κάνω;
Ξεπάγωμα κρέατος με ασφάλεια: Πολλές φορές, όταν θέλετε να μαγειρέψετε κρέας, συνειδητοποιείτε πολύ αργά ότι το έχετε ξεχάσει στην κατάψυξη και, ως εκ τούτου, μέχρι να ξεπαγώσει θα περάσουν τόσες ώρες, ώστε αλλάζετε γνώμη και μαγειρεύετε κάτι άλλο
Πολλοί είναι αυτοί που δε γνωρίζουν τον ασφαλή τρόπο για την απόψυξή του και πέφτουν σε διάφορα «σφάλματα», θέτοντας πολλές φορές σε κίνδυνο την υγεία τους.
Υπάρχει, ωστόσο, ένας πολύ απλός και ασφαλής τρόπος για να ξεπαγώσετε ένα κομμάτι κρέας, χωρίς να προκύψει πρόβλημα από πιθανή ανάπτυξη βακτηρίων.
Η μέθοδος που θα δείτε είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).