ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.(Butter Pecan)

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.(Butter Pecan)

Butter Pecan: Η νέα τάση του 2024 στo ξανθό που εντοπίσαμε στη JLo
Μία ζεστή και sexy απόχρωση!

Από Μαρία Δεληγιαννάκη

Τα ξανθά μαλλιά είναι η πιο δημοφιλής απόχρωση στις προτιμήσεις των γυναικών. Για πολλά χρόνια επικρατούσε η πεποίθηση ότι οι ψυχρές χωρίς διακυμάνσεις αποχρώσεις ήταν η πιο κολακευτική επιλογή. Ευτυχώς, αυτό άλλαξε τις τελευταίες σεζόν και οι θερμές αποχρώσεις αποκτούν δημοτικότητα και πολλές από τις celebrities τις επιλέγουν. Μία από αυτές η butter pecan, η τελευταία τάση για το 2024 που είδαμε στη Τζένιφερ Λόπεζ.

Ποια είναι butter pecan απόχρωση και τάση για το 2024

Η ονομασία δόθηκε από τη hair colorist της Τζένιφερ Λόπεζ, Μάριελ Χάεν. Στην ουσία, το butter pecan, η απόλυτη τάση του ξανθού για το 2024.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με butter pecan μαλλιά

Αντανακλά ξανθούς και καστανούς τόνους όπως αυτοί των καρυδιών pecan με τον πλούτο και τη ζεστασιά των τόνων που υπάρχουν στο βούτυρο, συνδυάζοντας τους καφέ τόνους με τις διακριτικές λάμψεις του ξανθού. Μία γλυκιά απόχρωση που σε συνδυασμό με την μαυρισμένη επιδερμίδα που θα αποκτήσουμε σε λίγους μήνες θα είναι απίστευτα hot & sexy.

Τα highlights σε καφέ και cream αποχρώσεις θα χαρίσουν κίνηση στα μαλλιά ενώ θα φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Με αυτή την τεχνική, επίσης, τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια. Αποπνέει μια ζεστασιά και δείχνει απόλυτα φυσικό. Κατάλληλο για εσάς που θέλετε μια διακριτική αλλαγή και μικρή ένταση στην φυσική σας βάση.

www.okmag.gr

unsplash.com

Make up: Πώς θα γίνει… «ένα» με το δέρμα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr