Η συνταγή της διαιτολόγου που καίει το λίπος!

Η συνταγή της διαιτολόγου που καίει το λίπος!

Η Κλειώ Δημητριάδη, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, MSc στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, Life Coaching αποκαλύπττει τη συνταγή που καίει το λίπος.

Δεν μπορείς να αλλάξεις τα γονίδιά σου, αλλά μπορείς να κάνεις αλλαγές σε όλους τους άλλους τομείς. Ξεκίνα, λοιπόν, από τη διατροφή σου και μη θρέφεις τα λιποκύτταρά σου! Φτιάξε τη θαυματουργή συνταγή που καίει το λίπος και τη δίνει η Κλειώ Δημητριάδη, κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, MSc στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, Life Coaching.

Γιατί συσσωρεύεται λίπος στο σώμα μας
Η καθιστική ζωή, η μειωμένη φυσική δραστηριότητα, η κληρονομικότητα, η κακή κυκλοφορία του αίματος, κάποιες ορμονικές διαταραχές, η παχυσαρκία, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η συχνή και υψηλή κατανάλωση αλκοόλ, η δυσκοιλιότητα και άλλα προκαλούν συσσώρευση λίπους και δημιουργούν κυτταρίτιδα.

Ο πρώτος στόχος είναι να βελτιώσεις τη διατροφή σου, να διατηρήσεις ένα φυσιολογικό βάρος, να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι, να περιορίσεις το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοόλ. Μην ξεχνάς πως η διατροφή είναι αυτή που “τρέφει” τα λιποκύτταρά σου!

Η συνταγή που καίει το λίπος
Θα χρειαστείς

1 λίτρο
1 μέρος πράσινο τσάι
1 μέρος λουίζα
1 μέρος ταραξάκο
1 μέρος χαμομήλι

Οδηγίες

Σε ένα λίτρο νερό βράσε τα βότανα μαζί και σούρωσέ το.
Πίνε 2 φλιτζάνια καθημερινά από αυτό το μείγμα. Το συγκεκριμένο είναι αποτελεσματικό, χάρη στη διουρητική του δράση και τα φλαβονοειδή που περιέχει.

shape.gr

unsplash.com

Κουβέρτες: Πώς να τις πλύνετε και να τις αποθηκεύσετε σωστά τώρα που καλοκαιριάζει

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr