Πως Θα Φτιάξετε Το Γιαπωνέζικο Νερό Για Να Διώξετε Όλο Το Λίπος Από Την Μέση

Πως Θα Φτιάξετε Το Γιαπωνέζικο Νερό Για Να Διώξετε Όλο Το Λίπος Από Την Μέση

Ιαπωνικό νερό: Το μυστικό για να αποβάλετε όλο το λίπος από τη μέση

Στην πραγματικότητα σύμφωνα με τις επίσημες Έρευνες πέρα και από την Γιαπωνέζικη Παράδοση, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αρκετοί μηχανισμοί πίσω από τις υπερτροφικές δυνάμεις του τζίντζερ. Τα έγγραφα περιγράφουν πώς το μπαχαρικό παίζει ρόλο στην καύση λίπους, την πέψη των υδατανθράκων και την έκκριση ινσουλίνης. Το τζίντζερ όμως, έχει επίσης αποδειχθεί ότι αναστέλλει το οξειδωτικό στρες (μια μορφή κυτταρικής γήρανσης), ότι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μειώνει τη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση. Μπορεί ακόμη και να μειώσει την αθηροσκλήρωση, τη συσσώρευση επικίνδυνου λίπους στις αρτηρίες.

Μαζί με τα  μεταβολικά οφέλη του, το μπαχαρικό έχει επίσης αποδειχθεί ότι ανακουφίζει από τη ναυτία , τις κράμπες της περιόδου και τους μυϊκούς πόνους .

Στο αδυνάτισμα επίσης κάνει θαύματα καθώς οδηγεί το οργανισμό σε ομοιόσταση. Με λίγα λόγια, καθώς όλα πάνε καλά στην υγεία, τρέχει κατά συνέπεια και ο μεταβολισμός.

Με λίγα λόγια η κατανάλωση τζίντζερ “τρέχει” την καύση θερμίδων  μειώνει τα αισθήματα πείνας και  συσχετίζεται με την απώλεια βάρους σε υπέρβαρους ενήλικες. Έχει επίσης συνδεθεί με θετικές αλλαγές στη χοληστερόλη, το σάκχαρο του αίματος, την αρτηριακή πίεση, τις φλεγμονώδεις πρωτεΐνες και την υγεία του ήπατος.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να παρασκευάσετε το ιαπωνικό νερό για ίσια κοιλιά και λεπτή μέση.

Για να παρασκευάσετε το ιαπωνικό νερό, αρχικά ρίχνετε νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνετε να φτάσει σε βρασμό. Στο μεταξύ, πλένετε και ξεφλουδίζετε το τζίντζερ, κόβοντάς το σε φέτες. Στη συνέχεια, προσθέτετε τις φέτες στο βραστό νερό και αφήνετε να βράσει απαλά μέχρι να μαλακώσουν. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο λάιμ. Αφήστε το τσάι να κρυώσει και πίνετε το μείγμα τακτικά για να βελτιώσετε τη γενική σας υγεία και να κάψετε το λίπος της μέσης. Απολαύστε.

Και Άλλα Οφέλη:

Ισορροπεί την αρτηριακή πίεση
Ενισχύει το σώμα με αντιοξειδωτικά
Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης
Αντιμετωπίζει λοιμώξεις
Έχει αντιφλεγμονώδη δράση
Βελτιώνει την κυκλοφορία
Αντιμετωπίζει γρίπη και κρυολόγημα
Αντιμετωπίζει πεπτικά προβλήματα
Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
Ανακουφίζει από πόνο στις αρθρώσεις
Βελτιώνει την πέψη και την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών.

Σχετικά με την δοσολογία οι ειδικοί δεν έχουν βρει την κατάλληλη δοσολογία καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί αρνητικές επιδράσεις του τζίντζερ. Οπότε μην υπερβαίνετε τις 3 κούπες ημερησίως.

Ρωτήστε τον γιατρό σας ή τον διατροφολόγο σας. 

unsplash.com

Ρούχα σαν από καθαριστήριο: Όλα τα κόλπα για δύσκολους λεκέδες και πλυμένα ρούχα που μοσχοβολάνε για μέρες

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr