Έξυπνο κόλπο για να μειώσετε την κατανάλωση του ρεύματος στο ψυγείο σε χρόνο μηδέν

Έξυπνο κόλπο για να μειώσετε την κατανάλωση του ρεύματος στο ψυγείο σε χρόνο μηδέν

Γνωρίζατε ότι το ψυγείο παίζει σημαντικό ρόλο στο ύψος του λογαριασμού ρεύματος; Το ψυγείο αποτελεί μία από τις πιο ενοργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι.

Αν θέλετε λοιπόν να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση στους λογαριασμούς του ρεύματός σας, πρέπει να δοκιμάσετε το κόλπο της Knauf: οι λογαριασμοί του ρεύματος δεν θα είναι πλέον πρόβλημα. Θα σας παρουσιάσω το έξυπνο κόλπο για να μειώσετε την κατανάλωση του ρεύματος στο ψυγείο σε χρόνο μηδέν!

ψυγείο και κατανάλωση ενέργειας

Μαζί με το πλυντήριο ρούχων και το πλυντήριο πιάτων, το ψυγείο είναι μια από τις πιο ενεργοβόρες συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι καταναλώνει πολλή ενέργεια, η οποία στη συνέχεια αντικατοπτρίζεται στο κόστος που που επωμιζόμαστε μέσω του λογαριασμού ρεύματος.

συσκευές έντασης ενέργειας

Δεδομένου ότι το ψυγείο είναι συνδεδεμένο με ρεύμα 24 ώρες το 24ωρο, είναι η κύρια αιτία υψηλών λογαριασμών. Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες, το 25% της κατανάλωσης ενέργειας εξαρτάται ακριβώς από τη χρήση αυτής της συσκευής. Φυσικά δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς το ψυγείο, αλλά μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα μέσω έξυπνων στρατηγικών. Για παράδειγμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι να αγοράσετε ένα ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α ή Α+ ή ακόμα υψηλότερης ενεργειακής κλάσης. Αυτό σημαίνει ότι μειώνουμε στο μισό το κόστος στο τιμολόγιο.

κόλπο για να μειώσετε τον λογαριασμό του ρεύματος

Έχετε παρατηρήσει ποτέ το κουμπί που βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα ψυγεία; Στα ψυγεία νέας γενιάς έχει αντικατασταθεί από ψηφιακή οθόνη, αλλά η λειτουργία είναι ίδια. Με αυτό το κουμπί μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια. Πως; Για να δούμε.

Το κουμπί στο οποίο αναφερόμαστε δεν είναι άλλο από τον θερμοστάτη, που συνήθως βρίσκεται στο ψυγείο. Με αυτό το κουμπί μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία της συσκευής. Ακριβώς μέσω της διαχείρισης των οικονομικών καταστάσεων είναι δυνατή η εξοικονόμηση λογαριασμών.

Για να μειώσετε το κόστος ενέργειας στο μισό, θα πρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του ψυγείου σας μεταξύ 1 και 4 βαθμών και αυτή του καταψύκτη στους -17 βαθμούς. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε περισσότερο από 5% ενέργεια.

Αν μάθετε να ρυθμίζετε καλά τον εσωτερικό θερμοστάτη του ψυγείου, δεν θα έχετε πλέον προβλήματα και θα παρατηρήσετε ότι ο επόμενος λογαριασμός ενέργειας δεν θα είναι τόσο υψηλός όσο οι προηγούμενοι.

άλλες συμβουλές που οι ειδικοί θεωρούν πολύτιμες για την εξοικονόμηση λογαριασμών.
Αρχικά, δεν είναι καλή ιδέα να γεμίζετε υπερβολικά το ψυγείο, διαφορετικά η συσκευή θα αναγκαστεί να λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της και να χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια για να διατηρεί το φαγητό φρέσκο.

Επίσης μην αφήνετε ποτέ την πόρτα ανοιχτή όλη την ώρα, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσετε άσκοπα πολύτιμα kW. Επιπλέον, είναι σημαντικό τα τρόφιμα να βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ τους, έτσι ώστε ο αέρας στο ψυγείο να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα.

Εάν υπάρχουν υγρά τρόφιμα, πρέπει πάντα να είναι κλειστά ή καλυμμένα με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο. Αυτό το κάνουμε γιατί πολύ απλά η υγρασία που μπορεί να προκύψει στο εσωτερικό του ψυγείου αναγκάζει τον συμπιεστή της συσκευής να δουλεύει πιο σκληρά, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας.

tospitakimou.gr

unsplash.com

Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr