Ρυτίδες Μετώπου-Ματιών-Χειλιών. Διαγράφονται με ένα Απλό Υλικό.

Ρυτίδες Μετώπου-Ματιών-Χειλιών. Διαγράφονται με ένα Απλό Υλικό.

Το αμύγδαλο, είναι ένας φυσικός φορέας Βιταμίνης Ε που αποτελεί παραδοσιακά μια ένεση ομορφιάς.

Η βιταμίνη Ε είτε καταναλώνεται εσωτερικά είτε εξωτερικά ως επάλειψη πάνω στο δέρμα, δίνει ένα φανταστικό και λείο αποτέλεσμα με επιδερμίδα βελουδένια λαμπερή και πυκνή.

Το αμυγδαλέλαιο είναι καταπληκτικό επίσης στην λάμψη και την φυσική γυαλάδα του δέρματος κάτι που όλες οι γυναίκες το ψάχνουμε στα συμβατικά ακριβά καλλυντικά ενώ δίνεται με αφθονία σε αυτό το καταπληκτικό λάδι.

Μάτια: Για να σβήσεις τις ρυτίδες των ματιών κάνεις κάθε βράδυ επάλειψη με μια έως δύο σταγόνες στις ρυτίδες. με φορά από έξω προς τα μέσα και ελαφρά χτυπηματάκια. Το γοητευτικό γεγονός με το αμυγδαλέλαιο είναι ότι ενισχύει πραγματικά την κυκλοφορία του αίματος κοντά στα μάτια και όταν εφαρμόζεται τακτικά, σβήνει όχι μόνο τις ρυτίδες αλλά αναγκάζει και τους μαύρους κύκλους να υποχωρήσουν.

Ρυτίδες Μετώπου: Απλή επάλειψη πάνω στις ρυτίδες. Καταπολεμά τη γήρανση καταστρέφοντας τις ελεύθερες ρίζες και παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα  για να επανορθωθεί.

Ρυτίδες χειλιών -ρυτίδες καπνιστή: Απλή επάλειψη πάνω στις ρυτίδες. Μέσα σε 2 εβδομάδες το αντιαισθητικό πρόβλημα πάνω από το στόμα υποχωρεί!

Μάγουλα: Αν το απλώσεις στα μάγουλα ή ψηλά στις παρειές, το αμυγδαλέλαιο δίνει μια υπέροχη φυσική λάμψη υγείας που για να την αποκτήσεις με εσωτερικό τρόπο, θα πρέπει να καταναλώσεις πάρα πολλά φρούτα! Το αποτέλεσμα είναι πολύ γοητευτικό και φυσικό. Δίνει μια εκ γενετής όψη ομορφιάς ακόμη κι αν καπνίζεις και είναι θαμπό το δέρμα σου από τις τοξίνες. Θα σου επισημάνουν την αλλαγή και οι γύρω σου

Το αμυγδαλέλαιο επίσης, είναι το ίδιο αποτελεσματικό για κάθε τύπο δέρματος και αποτελεί  το καλύτερο λάδι για μασάζ . Παρόλα αυτά είναι επίσης θεσπέσιο για τη θεραπεία παθήσεων του ξηρού δέρματος. Μέσα σε λίγες εβδομάδες με τακτική εφαρμογή, θα δείτε την επιδερμίδα σας να βελτιώνεται, με λιγότερο ξεφλούδισμα και σκάσιμο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ. Πριν τη χρήση, κάντε μια επάλειψη σε ένα μικρό σημείο στον καρπό του χεριού σας και περιμένετε για μερικές ώρες ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλεί αντιδράσεις

unsplash.com

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Λαδιές και δύσκολοι λεκέδες στα ρούχα: Το μυστικό της γιαγιάς με την ζάχαρη που θα τα κάνει πεντακάθαρα εύκολα και γρήγορα

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr