Πρώτες Ρυτίδες: Σε Ποια Σημεία του Σώματος Εμφανίζονται και Πώς να τις Καθυστερήσετε

Πρώτες Ρυτίδες: Σε Ποια Σημεία του Σώματος Εμφανίζονται και Πώς να τις Καθυστερήσετε

Είναι 3 πολύ ευαίσθητα σημεία πάνω σας τα οποία μπορούν να προδώσουν την ηλικία σας.
Μάθετε ποια είναι αυτά και κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις.
Καθώς μεγαλώνουμε υπάρχουν κάποια σημεία του σώματός μας που κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες. Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά και πώς θα εμποδίσετε την πρόωρη γήρανση σύμφωνα με όσα συνιστούν οι ειδικοί.

Ο λόγος που σε κάποια σημεία εμφανίζονται ρυτίδες νωρίτερα από άλλα είναι επειδή παραμελούμε την περιποίησή τους. Μπορεί να γνωρίζουμε πως πρέπει να βάζουμε ενυδατική κρέμα και αντηλιακό σε όλο μας το σώμα αλλά, παρόλα αυτά, συνηθίζουμε να εστιάζουμε κυρίως στο πρόσωπο.

Γι’ αυτό καλό είναι να αρχίσετε να προσέχετε κι άλλα μέρη του σώματός σας που δείχνουν πιο έντονα τα σημάδια της γήρανσης, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Τα χέρια σας Λόγω του ότι τα χέρια μας εκτίθενται στον ήλιο όλο το χρόνο -ακόμα και τους χειμερινούς μήνες- είναι ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που εμφανίζονται ρυτίδες.

Η διόρθωση: Μην ξεχνάτε τα χέρια σας όταν βάζετε αντηλιακό στο σώμα και το πρόσωπό σας, μην αμελείτε να βάζετε αντιρυτιδικές κρέμες ή ενυδατικές. Το δέρμα στα χέρια σας είναι πιο λεπτό από το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου σώματός σας με αποτέλεσμα η ενυδάτωσή του να είναι απαραίτητη.

Το πρόσωπο Ακόμα και άνθρωποι που είναι 25 χρονών μπορεί να αρχίσουν να παρατηρούν κάποιες απαλές γραμμές έκφρασης να κάνουν την εμφάνισή τους στο μέτωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια τους. Επιπλέον, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια σημάδια από τον ήλιο.

Η διόρθωση: Βάζετε αντηλιακό και αντιρυτιδικές κρέμες με ευλάβεια καθημερινά και πλένετε το πρόσωπό σας καλά έτσι ώστε να το ενυδατώνετε και με νερό.

Ο λαιμός και το στήθος Ο λαιμός και το στήθος βρίσκονται μερικά εκατοστά κάτω από το σημείο που βάζετε κάθε μέρα ευλαβικά αντηλιακό. Σε αυτά τα σημεία το δέρμα είναι πολύ λεπτό και πολύ ευαίσθητο στην ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι εύκολα μπορεί να γεμίσει φακίδες και ρυτίδες.

Η διόρθωση: Aπλώνετε απλόχερα κρέμες, μάσκες και αντηλιακό. Μάλιστα, καλό είναι σχεδόν ό,τι βάζετε στο πρόσωπό σας να το βάζετε και στον λαιμό και το στήθος σας.

spirossoulis.com

unsplash.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Έρευνα: Αυτό Είναι το Ρόφημα που Μπορείτε να Πίνετε το Πρωί και να Καίτε Θερμίδες Όλη μέρα!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr