Άγνωστο αντικείμενο μέσα σε λουκάνικα – Ανακαλείται ολόκληρη η παρτίδα

Άγνωστο αντικείμενο μέσα σε λουκάνικα – Ανακαλείται ολόκληρη η παρτίδα

Κανείς δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται…

«Σε εμάς θα βρείτε νόστιμα λουκάνικα και αξεσουάρ αλλαντικών που είναι γεμάτα γεύση…» Αυτό αναφέρει η Αυστριακή εταιρεία Evanoff Food στην ιστοσελίδα της, αποδεικνύοντας ότι κάποιες φορές το μάρκετινγκ ξεπερνά την πραγματικότητα. Καταναλωτής βρήκε μέσα σε λουκάνικα της εταιρείας «άγνωστο αξεσουάρ» ένα αντικείμενο που δεν μπόρεσε κανένας να καταλάβει τι είναι, με αποτέλεσμα η εταιρεία να ανακαλέσει ολόκληρη την παρτίδα και η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων της χώρας να εκδόσει επείγουσα ανακοίνωση προς τους καταναλωτές.

«Η εταιρεία Evanoff Food ανακαλεί την Taylors & Jones Delikateskorv με τυρί Västerbotten & Ramslök 200 . Η ανάκληση ισχύει μόνο για προϊόντα με ημερομηνία Best before: 2024-05-05 και αριθμό παρτίδας: 240405667. Ο λόγος είναι ότι ένας καταναλωτής βρήκε ένα άγνωστο αντικείμενο σε ένα προϊόν. Ως εκ τούτου, ολόκληρη η παρτίδα ανακαλείται με άμεση ισχύ ως προληπτικό μέτρο».

– Φυσικά παίρνουμε το περιστατικό πολύ σοβαρά. Οι πελάτες και οι καταναλωτές μας πρέπει να μπορούν να τρώνε με ασφάλεια τα προϊόντα που παρέχουμε. Ως εκ τούτου, ανακαλούμε αμέσως την επηρεασμένη παρτίδα από την αγορά ως προληπτικό μέτρο. Έχουν ήδη ληφθεί μέτρα από τον Σουηδό παραγωγό μας για να διασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά, δήλωσε ο Ken Nygren, υπεύθυνος για την αγορά και τη συλλογή στον Όμιλο Evanoff.

Η Evanoff Food –τονίζεται στην ανακοίνωση- λυπάται για το συμβάν και προτρέπει τους πελάτες που αγόρασαν το παραπάνω προϊόν να επιστρέψουν το προϊόν στο κατάστημα από το οποίο αγόρασαν, να παραπονεθούν μέσω της φόρμας παραπόνων στο evanoffgroup.se ή να επικοινωνήσουν με την επικοινωνία καταναλωτών του Ομίλου Evanoff.

cibum.gr

 

unsplash.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr