Ένα κόλπο για να ξαναγίνουν τα sneakers σας λευκά σαν καινούρια

Ένα κόλπο για να ξαναγίνουν τα sneakers σας λευκά σαν καινούρια

Δείτε το σε ένα βίντεο στο Instagram.

Όταν αγοράζουμε ένα ζευγάρι λευκά sneakers με τον καιρό χάνουν το αστραφτερό χρώμα τους, μαυρίζουν και γεμίζουν λεκέδες, ειδικά αν είναι από τα αγαπημένα μας παπούτσια και τα φοράμε σχεδόν κάθε μέρα. Και επειδή, ιδιαίτερα τα δερμάτινα, είναι δύσκολο να καθαρίσουν, μπορεί να καταλήξουν σε μια τόσο άσχημη κατάσταση ώστε να τα κλειδώσουμε για πάντα σε μια ντουλάπα ή να τα πετάξουμε.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα hack που υπόσχεται να κάνει ξανά σαν καινούρια ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα, το οποίο παρουσιάζεται σε ένα βίντεο στο Instagram.

Αρχικά τα παπούτσια τοποθετούνται στο εσωτερικό ενός νεροχύτη, όπου καταβρέχονται με γνωστό καθαριστικό σπιτιού. Στη συνέχεια, τρίβονται με βούρτσα και τοποθετούνται στο πλυντήριο, όπου προστίθεται απορρυπαντικό πλυντηρίου και καλύπτονται με μια πετσέτα.

Στο τέλος, μετά από το γρήγορο πρόγραμμα πλύσης των 15′, φαίνεται να βγαίνουν από τον κάδο σαν να τα παραλάβαμε μόλις από το κατάστημα. Φυσικά επιφυλασσόμαστε για το αποτέλεσμα μέχρι να δοκιμάσουμε το τρικ, αλλά αν πρόκειται για παπούτσια τόσο λερωμένα και πολυφορεμένα που έχουν περάσει σε αχρηστία, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε.

Δείτε το βίντεο:

www.marieclaire.gr

unsplash.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr