Ο 97χρονος βετεράνος της D-Day ξανασμίγει με τον χαμένο έρωτά του 75 χρόνια μετά τη γνωριμία τους. δείτε τις συγκινητικές στιγμές

Ο 97χρονος βετεράνος της D-Day ξανασμίγει με τον χαμένο έρωτά του 75 χρόνια μετά τη γνωριμία τους. δείτε τις συγκινητικές στιγμές

 Έχουν γραφτεί πολλά για την πρώτη αγάπη και ίσως να έχουν δίκιο σε όλα. Πρόκειται για την εποχή της αθωότητας. .Λένε ότι δεν ξεχνάς ποτέ την πρώτη σου αληθινή αγάπη, και αυτό σίγουρα ισχύει για τον βετεράνο του στρατού KT Robbins.

Το 1944, όταν βρισκόταν στη βορειοανατολική Γαλλία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο KT, 24 ετών τότε, ερωτεύτηκε τη 18χρονη Γαλλίδα Jeannine Ganaye.

 

Μετά από 75 χρόνια, τελικά συναντήθηκαν ξανά και διαβεβαίωσαν ο ένας στον άλλον ότι ο έρωτάς τους δεν είχε ξεθωριάσει ποτέ.

Ο KT ερωτεύτηκε τη Jeannine ενώ πολεμούσε στη βόρεια Γαλλία. Λίγο μετά τη συνάντησή τους, αναγκάστηκε να φύγει για να πολεμήσει στο Ανατολικό Μέτωπο.

Της υποσχέθηκε ότι θα επέστρεφε για να την πάρει, αλλά οι συνθήκες δεν του το επέτρεψαν και τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Αμερική και να ξαναρχίσει τη ζωή του. Είχε μόνο μια ασπρόμαυρη εικόνα μαζί του για να τη θυμάται. Η Jeannine Ganaye,  συνέχισε τη ζωή της, ελπίζοντας κρυφά να επιστρέψει η αληθινή της αγάπη κι έκανε ακόμη και μαθήματα αγγλικών για αυτό!

Μετά από 75 χρόνια οι δυο τους επανενώθηκαν και ήταν ξεκάθαρο από την επανασύνδεσή τους ότι η αγάπη τους δεν είχε ξεθωριάσει ποτέ.

 

“Δεν βγήκες ποτέ από την καρδιά μου”

Ο KT, στα 97 του πια χρόνια, έκανε ένα ταξίδι με το αεροπλάνο για να βρει την 92χρονη πλέον Jeannine  στο γαλλικό οίκο ευγηρίας της.

«Πάντα σε αγαπούσα», της είπε ο KT στη συναισθηματική τους επανένωση. «Δεν βγήκες ποτέ από την καρδιά μου».

«Είπε ότι με αγαπάει… Το κατάλαβα πολύ καλά», είπε η Jeannine στα γαλλικά στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το TODAY.

Δείτε το υπέροχο βίντεο.

 

 

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr