Πώς να διώξετε τα ενοχλητικά “ψωμάκια” και την κυτταρίτιδα

Πώς να διώξετε τα ενοχλητικά “ψωμάκια” και την κυτταρίτιδα

«Ψωμάκια» συνηθίζουμε να αποκαλούμε το έξτρα λίπος στην περιφέρεια που υπάρχει ακόμη και σε αδύνατους σωματότυπους. Τα “ψωμάκια” ενοχλούν πάντα τις γυναίκες γιατί αλλάζουν όλη την εικόνα του σώματος. Επιπλέον, ακόμη και με διατροφή είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα “ξεφορτωθεί” κανείς.

Με την αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι να έχει ξεκινήσει, ίσως είναι το καλύτερο timing για να πάρετε απόφαση να κάνετε κάτι για αυτή την ενοχλητική ατέλεια που 9 στις 10 φορές συνοδεύεται και από έντονη κυτταρίτιδα.

Συγκεντρώσαμε για εσάς μία σειρά από ασκήσεις που στοχεύουν σε αυτήν την περιοχή και «καίνε» το ενοχλητικό λίπος στην περιφέρεια. Επιπλέον γυμνάζουν τα πόδια, σμιλεύουν τη σιλουέτα από τη μέση και κάτω και μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε αναλυτικά τις απλές ασκήσεις που προτείνει η fitness instructor Yağmur Hatice Kırbaş. Δεν είναι τυχαίο ότι μετρά 1,7 εκατομμύρια followers στο Instagram!

 

Η ίδια προτείνει 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε βάρος στις ασκήσεις για να αυξήσετε την ένταση.

Τέλος μην ξεχνάτε πως το νερό είναι πολύ σημαντικό για καλό μεταβολισμό και καλή πέψη. Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε 2-3 λίτρα νερό καθημερινά!

www.instyle.gr

unsplash.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Οι Τροφές Που Καίνε Γρήγορα Λίπος

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr