ΕΦΕ ΦΥΣΙΚΟΥ LIFTING ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΡΙΚ!

ΕΦΕ ΦΥΣΙΚΟΥ LIFTING ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΡΙΚ!

Αλλάζοντας τον τρόπο εφαρμογής ενός λατρεμένου προϊόντος, θα μπορέσετε να πετύχετε τα αποτελέσματα του φυσικού lifting στο πρόσωπό σας

Λίγο ρουζ είναι παραπάνω από αρκετό για να δώσουμε υγεία στο πρόσωπό μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ακόμα και αν δεν εφαρμόσουμε πολλά προϊόντα στο πρόσωπό μας λόγω της ζέστης και του ιδρώτα, αξίζει να προσπαθήσουμε ώστε να βρούμε τρόπους που θα μας κάνουν να φαινόμαστε φρέσκιες και λαμπερές, χωρίς σημάδια κούρασης.

Παραλείποντας ακόμα και το -κατά τα άλλα λατρεμένο foundation- και πιάνοντας στα χέρια μας μόνο το concealer μας για να καλύψουμε τυχόν ορατές ατέλειες, το ρουζ μας, κυρίως σε υγρή μορφή, μπορεί να κάνει θαύματα στην υγιή όψη της επιδερμίδας μας.

Φυσικά, υπάρχουν και ορισμένα μαγικά tricks που κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο συναρπαστικό, αφού πέρα από φρεσκάδα, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα εφέ φυσικού lifting στο πρόσωπό μας.

Το μυστικό κρύβεται στην τοποθέτηση του ρουζ πάνω από τα ζυγωματικά μας και όχι στα μήλα, όπως συνηθίζουμε. Με ένα προϊόν για contouring και λίγο concelear, διασφαλίζουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

@helinndoski

Cream base dos and donts ✅ #makeup #fyp #facelift #badboy

♬ original sound – Helin Doski

www.vwoman.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr