Ο viral αγρότης εξηγεί πως βρίσκουμε ντομάτα με γεύση και όχι γενετικά τροποποιημένη

Ο viral αγρότης εξηγεί πως βρίσκουμε ντομάτα με γεύση και όχι γενετικά τροποποιημένη

Πόσες φορές έχουμε νιώσει ότι οι ντομάτες που τρώμε μοιάζουν «πλαστικές» χωρίς γεύση και άρωμα; Με ανάρτησή του στο Tik Tok, ο Viral αγρότης εξηγεί τους λόγους που συμβαίνει αυτό και δίνει πολύτιμες συμβουλές για να βρούμε γευστική και αρωματική ντομάτα που δεν έχει υποστεί γενετική τροποποίηση.

«Δεν υπάρχει πλέον γεύση στη ντομάτα. Έχει αλλάξει γενετικά ο σπόρος. Πηγαίνουμε και παίρνουμε ντομάτες που είναι εμφανισιακά όμορφες, βλέπουμε εξωτερικά το χρώμα τους. Όχι, δεν θα παίρνετε αυτή τη ντομάτα», λέει ο viral αγρότης και εξηγεί πώς μπορούμε να διαλέξουμε μια γευστική και αρωματική ντομάτα: «Θα παίρνετε ντομάτα που μπορεί να μην είναι τόσο όμορφη, μπορεί να φαίνεται έτσι κιτρινωπή, αλλά θα παίρνετε ντομάτα».

Και ο αγρότης συνεχίζει: «Είναι η ντομάτα που βάζαμε παλιά. Την ανοίγεις και η ντομάτα μέσα δεν έχει πολύ μεγάλο κοτσάνι. Είναι ντομάτα, μυρίζει ντομάτα. Θα πηγαίνετε στις λαϊκές ή στα μανάβικα και θα της ζητάτε.

Θα λέτε: Θέλω ντομάτα ecstasy. Είναι η παλιά ονομασία. Ecstasy ή ελπίδα. Στο τελάρο όταν θα τις δείτε, δεν θα είναι εμφανισιακά όμορφες, αλλά θα είναι γευστικές. Ενώ θα δείτε άλλες ντομάτες που είναι εμφανισιακά τρομερές, αυτές έχουν πάρα πολύ χοντρή φλούδα. Λέγονται ντομάτες αντοχής».

Ο viral αγρότης καταλήγει με χιούμορ: «Μη μπερδευτεί κανείς και πάει και ζητήσει κανένα χάπι ecstasy και απογειωθεί! Ντομάτα ecstasy και ελπίδα θα ζητάτε στον μανάβη και στη λαϊκή. Αυτές είναι για το σπίτι σας και για τα παιδιά σας».

unsplash.com

www.flash.gr

Η Καλύτερη Σπιτική Κρέμα για Απαλά και Λεία Πόδια με Ελαιόλαδο και Μέλι. Θα Δείτε Διαφορά Αμέσως

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr