Η Καλύτερη Σπιτική Κρέμα για Απαλά και Λεία Πόδια με Ελαιόλαδο και Μέλι. Θα Δείτε Διαφορά Αμέσως

Η Καλύτερη Σπιτική Κρέμα για Απαλά και Λεία Πόδια με Ελαιόλαδο και Μέλι. Θα Δείτε Διαφορά Αμέσως

Η κρέμα που σας προτείνουμε είναι ένα αληθινό μπότοξ ποδιών!

Αλλά ας μην ξεχνάμε και την απολέπιση……….

Η απολέπιση δεν είναι μόνο απαραίτητη για το πρόσωπο ή το σώμα, αλλά και για τα πέλματα. Τα πέλματα είναι ένα σημείο του σώματος που δέχεται μεγάλη καταπόνηση και μπορεί να εμφανίσει τραχιά υφή λόγω της συνεχούς πίεσης και της τριβής από τα παπούτσια. Κάνοντας τακτικά scrub στα πέλματά σου, απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και βοηθάς στην ανανέωση της επιδερμίδας, αποκαλύπτοντας μια πιο λεία και απαλή επιφάνεια.

Ανακαλύψτε την Απόλυτη Κρέμα για Λεία και Ενυδατωμένα Πόδια

Η απολέπιση στα πέλματα μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων scrub που περιέχουν απολεπιστικούς κόκκους ή φυσικά απολεπιστικά υλικά όπως η ζάχαρη ή το αλάτι. Η διαδικασία είναι απλή: Εφαρμόζεις το προϊόν στα πέλματα και τρίβεις απαλά με κυκλικές κινήσεις, δίνοντας έμφαση στις περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη τραχύτητα, όπως οι φτέρνες και τα δάχτυλα. Αυτή η κίνηση βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και προάγει την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που μπορεί να βελτιώσει την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας.

Φυσική Κρέμα Ποδιών με Μέλι και Ελαιόλαδο για Άμεση Αποτελεσματικότητα

Η τακτική απολέπιση των πελμάτων μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη. Πρώτα απ’ όλα, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, κάνοντάς την πιο λεία και απαλή. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με σκληρύνσεις και κάλους, καθώς η απολέπιση μπορεί να μειώσει τη συσσώρευση νεκρών κυττάρων που προκαλούν αυτές τις συνθήκες. Επίσης, η απολέπιση συμβάλλει στην πρόληψη της δημιουργίας νέων σκληρύνσεων, διατηρώντας τα πέλματα σε καλύτερη κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, η απολέπιση βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων που εφαρμόζονται μετά το scrub.

Σπιτική Κρέμα για Απαλά και Λεία Πόδια με Ελαιόλαδο και Μέλι

Βάλτε σε ένα βαζάκι καλλυντικού λίγο μέλι και κρατήστε το γι’ αυτήν την δουλειά. Κάντε το ίδιο και με το ελαιόλαδο. Κρατήστε δηλαδή σε ένα μικρό μπουκαλάκι ελαιόλαδο ειδικά για τα πόδια σας. Θα χρειαστείτε επίσης παλιές απορροφητικές κάλτσες  για να κοιμηθείτε με αυτές.

Απλώστε μέλι σε υγρά πόδια ώστε να απλωθεί άνετα στα πέλματα. Από πάνω φυλακίστε την υγρασία του μελιού με μια μικρή χούφτα από ελαιόλαδο. Αφού τα απλώσετε καλά, φορέστε τις παλιές χοντρές απορροφητικές κάλτσες σας και κοιμηθείτε. Το πρωί το δέρμα σας θα έχει απορροφήσει όλα τα υλικά. Στην κυριολεξία τα πόδια σας θα τα έχουν πιει. Κάντε αυτή την θεραπεία  τρεις ημέρες συνεχόμενες και μετά για συντήρηση μια φορά την εβδομάδα. Δεν θα ξανα χρειαστείτε ποτέ άλλη κρέμα. Αυτά τα υλικά θεραπεύουν και τις πιο δύσκολες σκασμένες περιπτώσεις!

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr