Το απόλυτο κόλπο για να μην έχετε ιδρωμένες μασχάλες που μυρίζουν – Πετάξτε το αποσμητικό

Το απόλυτο κόλπο για να μην έχετε ιδρωμένες μασχάλες που μυρίζουν – Πετάξτε το αποσμητικό

Η αιτία για τις ιδρωμένες μασχάλες σας μπορεί να κρύβεται στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Μία δερματολόγος εξηγεί τι να κάνετε για να μην έχετε ιδρωμένες μασχάλες που μυρίζουν άσχημα και ποιο προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Τι γίνεται αν η καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης επιδεινώνει στην πραγματικότητα το πρόβλημα της εφίδρωσης; Μήπως για την έντονη μυρωδιά της μασχάλης σας ευθύνεται ένα προϊόν που χρησιμοποιείτε κάθε πρωί στο δέρμα σας; Και παρά τις υποσχέσεις του για την καταπολέμηση της δύσοσμης μασχάλης, κάνει ακριβώς το αντίθετο;

Το κόλπο για να μη μυρίζουν και ιδρώνουν οι μασχάλες σας
Η Δρ Adel, δερματολόγος που μοιράζεται συμβουλές στο TikTok, προτείνει ότι το πρώτο βήμα για να αντιμετωπίσετε τις ιδρωμένες και δύσοσμες μασχάλες, είναι να πετάξετε ένα προϊόν που έχετε στο ντουλάπι σας.

Σύμφωνα με την ίδια, πρέπει να πετάξετε το αποσμητικό σας. «Το αποσμητικό σας πρέπει να πάει στον κάδο απορριμμάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τα αποσμητικά δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να σας σταματήσουν από την εφίδρωση. Είναι κυριολεκτικά απλά ένα άρωμα που καλύπτει τη μυρωδιά του ιδρώτα σας. Ειλικρινά, η σκέψη ότι ο ιδρώτας αναμιγνύεται με το άρωμα είναι τόσο αηδιαστική» ανέφερε η ίδια.

Η Δρ Adel σας συμβουλεύει να στραφείτε σε ένα αντιιδρωτικό, το οποίο λειτουργεί ενεργά για να μειώσει την εφίδρωση. Επιπλέον, τονίζει ποια είναι η καλύτερη ώρα της μέρας για την εφαρμογή του.

6 μυστικά ομορφιάς που βρίσκονται στο ψυγείο σας και θα βελτιώσουν φυσικά την εμφάνιση σας

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να βάζετε το αντιιδρωτικό; Το πρωί ή το βράδυ;
Σύμφωνα με την Δρ Adel: «Το κλειδί είναι ότι πρέπει να βάζετε το αντιιδρωτικό σας το βράδυ. Ξέρω ότι σας φαίνεται περίεργο, αλλά ειλικρινά πιστέψτε με ότι μόνο τότε το αντιιδρωτικό σας θα λειτουργήσει καλύτερα. Όταν κοιμάστε, οι μικροί ιδρωτοποιοί αδένες σας κοιμούνται επίσης, οπότε θα απορροφήσουν το αντιιδρωτικό πολύ καλύτερα και θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό».

www.oloygeia.gr

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr