Ενα είναι το ρόφημα που αδυνατίζει μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες

Ενα είναι το ρόφημα που αδυνατίζει μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες

Πόσο να πίνουμε την ημέρα και πώς ακριβώς μας βοηθά να χάσουμε κιλά; Ειδικός εξηγεί με το νί και με το σίγμα

Σε έναν κόσμο γεμάτο μοντέρνες δίαιτες είναι εύκολο να πέσουμε σε παγίδες και μύθους γύρω από την απώλεια βάρους. Κι όμως, μερικά κλασικά και δοκιμασμένα tips, είναι τελικά το μόνο που χρειαζόμαστε.

Σε αυτά συγκαταλέγεται και το πράσινο τσάι, που χρησιμοποιείται για διάφορες θεραπείες από την αρχαιότητα. Γιατί; Επειδή είναι πλούσιο σε οφέλη για ολόκληρο το σώμα, ενώ έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ευεργετικό και για την απώλεια των περιττών κιλών.

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Ο δρ Γουίλιαμ Λι, διατροφολόγος και συγγραφέας του «Eat To Beat Disease», έριξε πρόσφατα φως στα αξιοσημείωτα οφέλη του πράσινου τσαγιού που ενισχύουν τον μεταβολισμό μέσα από ένα βίντεο στο TikTok.

Για να αποκομίσoυμε τα πολλαπλά οφέλη του πράσινου τσαγιού, ο δρ Λι συνιστά να πίνουμε τρία φλιτζάνια την ημέρα, αφού σύμφωνα με τον ίδιο «τότε αρχίζουν να συμβαίνουν όλα τα καλά πράγματα στο σώμα μας».

Και παρόλο που αυτό ακούγεται υπερβολικό και κάπως κοστοβόρο, ο ειδικός υπενθυμίζει πως τα φύλλα ή τα φακελάκια του τσαγιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε ζεστό νερό στην κούπα με το φακελάκι του τσαγιού μας και να το πίνουμε όλη μέρα.

Ενσωματώνοντας αυτό το απλό ρόφημα και άλλες τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στην καθημερινή μας ρουτίνα, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε μια σειρά από οφέλη, που εκτείνονται πολύ πέρα από τo νούμερo στη ζυγαριά. Το πράσινο τσάι δεν είναι απλώς ένα ρόφημα, αλλά δρα ως καταλύτης για την ολιστική μας ευεξία.

(Με πληροφορίες από shefinds).

 HuffPost

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr