Το καλύτερο φυσικό ηρεμιστικό. Ανεπανάληπτο. Για υπέροχο ύπνο και ξεκούραστο ξύπνημα.

Το καλύτερο φυσικό ηρεμιστικό. Ανεπανάληπτο. Για υπέροχο ύπνο και ξεκούραστο ξύπνημα.

 

Το καλύτερο φυσικό ηρεμιστικό. Ανεπανάληπτο. Για υπέροχο ύπνο και ξεκούραστο ξύπνημα.

Το καλύτερο φυσικό ηρεμιστικό. Ανεπανάληπτο. Για υπέροχο ύπνο και ξεκούραστο ξύπνημα.

Δημιουργεί ήπια συναισθήματα προετοιμάζοντας σας για ένα πολύ γλυκό ύπνο και ένα ακόμη καλύτερο ξύπνημα. Αυτό που κάνει είναι ότι βοηθάει όσους πάσχουν από αϋπνία να αποβάλουν την υπερένταση. Είναι λιγότερο δημοφιλές θα έλεγε κανείς από την βαλεριάνα, αλλά πολλές φορές αποδεικνύεται καλύτερο της! Συγκεκριμένα με την πασιφλόρα, γίνεται το εξής:το πρόβλημα όσων μένουν άυπνοι, είναι ότι ακόμη κι αν βασιστούν σε ένα βοήθημα που θα τους ενισχύσει ώστε να κοιμηθούν και τα καταφέρουν, τελικά, ξυπνούν κουρασμένοι. Οι ειδικοί που έχουν ασχοληθεί με το θέμα του ύπνου ισχυρίζονται ότι και αυτό είναι ένα από τα κυρίαρχα προβλήματα της αϋπνίας.

Η πασιφλόρα όμως είναι στοργική με τον ύπνο. Αν συχνά περνάτε περίοδο υπερέντασης η πασιφλόρα, μπορεί να την διαχειριστεί με εκπληκτικά ήπιο και φυσικό τρόπο χωρίς παρενέργειες.
Χαρακτηρίζεται ως ηρεμιστικό, υπνωτικό αντισπασμωδικό, αναλγητικό και φυσικά είναι όλα αυτά.
Δεν λειτουργεί ως ναρκωτικό γι αυτό δεν προκαλεί καμία εξάρτηση. Είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό της φύσης.

Αντιμετωπίζεται δε από τους βοτανολόγους, ως το κύριο βότανο, για την θεραπεία της επίμονης αϋπνίας.
Αξιοσέβαστοι βοτανολόγοι από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους και ο Steven Foser, διακεκριμένος βοτανολόγος, φωτογράφος του αντικειμένου του κι ένας από τους συγγραφείς της εγκυκλοπαίδειας των Κοινών Φυσικών Συστατικών προτείνει ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο βότανο επιβεβαιώνοντας για την ασφάλεια του και τη δραστικότητα του.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο περίπου 40 σκευάσματα που δίνονται χωρίς συνταγή, περιέχουν πασιφλόρα. Για την ιστορία, η φρέσκια ή αποξηραμένη πασιφλόρα χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την θεραπεία των νεύρων.

Συνδυάζεται πολύ καλά με χαμομήλι, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς βοτανολόγους συνδυάζεται, ακόμη καλύτερα με λυκίσκο, βαλεριάνα και πισκιδία.

Άλλες παράλληλες δράσεις του με αξειοσημείωτο ενδιαφέρον.
Βοηθάει πολύ σε περιπτώσεις που είναι αναγκαίο να καταπραϋνθεί ο οργανισμός με ένα αντισπασμωδικό. Βοηθάει στο άσθμα. Ειδικά κατά την περίοδο όπου το άτομο πάσχει από επίμονη ένταση. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των νευρικών πόνων όπως η νευραλγία. Επίσης βοηθάει στον έρπη ζωστήρα.

Παρασκευή-δοσολογία.
Για να παρασκευάσετε έγχυμα θα πρέπει να ρίξετε ένα φλιτζάνι βραστό νερό σε μια κουταλιά του γλυκού βότανο και να το αφήσετε 15 λεπτά ώστε να απελευθερώσει τις ευεργετικές ουσίες του. Πίνετε ένα φλιτζάνι το βράδυ για την αϋπνία κι ένα φλιτζάνι 2 φορές την μέρα, για την ανακούφιση άλλων καταστάσεων.

Σημείωση -προφυλάξεις.
Το κείμενο βασίζεται σε ασφαλή και διασταυρωμένη έρευνα. Οι πληροφορίες είναι 100% επιβεβαιωμένες. Παρόλα αυτά, αν πάσχετε από αϋπνία και παίρνετε φάρμακα (για οποιαδήποτε αιτία) για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βότανο, ενημερώνετε πάντα τον γιατρό που σας παρακολουθεί. Το κείμενο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εσάς ως μια ασφαλή τράπεζα πληροφοριών για να αναζητήσετε το καλύτερο για την υγεία σας. Αν ο γιατρός σας δεν γνωρίζει κάτι για ένα βότανο που του προτείνετε, ενημερώστε τον εσείς και ζητήστε την συνεργασία του. Ποτέ μόνοι σας. Ποτέ αυθαίρετα.

Ζωή Κυροπούλου

βρείτε εδώ με ένα κλικ:Πασιφλόρα ή πασιφλώρα ή ρολογιά:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr