Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιείς την αλόη στα μαλλιά σου καθημερινά

Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιείς την αλόη στα μαλλιά σου καθημερινά

 

Η αλόη δεν είναι μόνο εκείνο το πρασινωπό τζελ που βάζεις στο δέρμα σου όταν αποκοιμηθείς στην παραλία το καλοκαίρι και σε κάψει ο ήλιος. Είναι και ένα όμορφο φυτό για το σπίτι, ένα ενισχυτικό του ανοσοποιητικού σου συστήματος και, το πιο σημαντικό από όλα, μία αποτελεσματική θεραπεία για τα μαλλιά. Βάλε αλόη στα μαλλιά λοιπόν.

www.goddess.gr

Αν και υπάρχει εδώ και χρόνια, μόνο πρόσφατα άρχισε να εμφανίζεται στο προσκήνιο σειρών φροντίδας των μαλλιών, ως ένα μέσο προώθησης της ανάπτυξης των μαλλιών και ένας τρόπος να μαλακώνουν εύκολα ατίθασες τουφίτσες.

Οπότε, τι ακριβώς είναι η αλόη;
Πρόκειται για μία ουσία σε μορφή τζελ που προέρχεται από το φυτό «Aloe vera». Πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυσικά ένζυμα, βοηθά στην ενυδάτωση του τριχωτού και των μαλλιών σου, τραβώντας και κλείνοντας μέσα της την υγρασία. Επίσης, η αλόη είναι και ένα φυσικό αντιβακτηριδιακό, αντιμικροβιακό και αντιφλεγμονώδες και έχει τη χημική σύσταση της κερατίνης, δηλαδή αυτής από την οποία έχουν φτιαχτεί τα μαλλιά.

Πώς μπορεί, λοιπόν, η αλόη να βοηθήσει τα μαλλιά σου;
Η αλόη είναι ιδανική για να απαλύνει και να ανακουφίσει ένα τριχωτό που έχει φαγούρα και να καθαρίσει από την πιτυρίδα. Αλλά, εάν δεν έχεις κάποιο από αυτά τα προβλήματα, μπορείς και πάλι να αποκτήσεις όλα τα υπόλοιπα οφέλη της, καθώς ενισχύει τις τούφες με πανίσχυρα θρεπτικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να αποκτούν τα μαλλιά σου περισσότερη ελαστικότητα και να σπάει λιγότερο η τρίχα.

Χάρη στις υπερ-ενυδατικές ιδιότητές της, αφήνει τα μαλλιά σου απαλά, λαμπερά και πλούσια, δηλαδή αποτελεί την τέλεια συνταγή για υπέροχα μαλλιά όλη την ημέρα.
Αν επιθυμείς να αποκτήσεις ιδανικά μαλλιά με τη χρήση της αλόης, μην αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο φυτό και να αρχίσεις να κόβεις τα φύλλα του για να την αποκτήσεις. Ήδη, κυκλοφορούν στο εμπόριο κάποιες αγαπημένες μάρκες που έχουν προσθέσει την αλόη απευθείας στα προϊόντα τους.

Τζελ αλόης απο τα μυστικά ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr