Συνταγή για την απόλυτη σύσφιξη προσώπου με τα ιδανικότερα αιθέρια έλαια ανόρθωσης!

Συνταγή για την απόλυτη σύσφιξη προσώπου με τα ιδανικότερα αιθέρια έλαια ανόρθωσης!

Με το πέρασμα των χρόνων το δέρμα αλλάζει απαιτήσεις. Δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις ρυτίδες αλλά και την πτώση του καθώς και τα διάφορα σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα αναζητά ενυδάτωση και σύσφιξη. Γι αυτό το σκοπό η ιδανικότερη συνταγή σύσφιξης και αντιγήρανσης γίνεται με τα καταλληλότερα αιθέρια έλαια που έχουν και μια μακριά ιστορία καθώς είναι δοκιμασμένα από τις κυρίες της γαλλικής αυλής που δημιούργησαν προηγούμενο και ιστορία και ακολουθήσαμε οι νεότερες..

Ποια είναι τα καλύτερα και καταλληλότερα αιθέρια έλαια σύσφιξης για τις ώριμες επιδερμίδες;

-υλανγκ υλάνγκ
-γεράνι
-νερολί

Συνδυάζοντας τα τρία αυτά αιθέρια έλαια σε μια δική σας συνταγή έχετε ένα ισχυρό αντιγηραντικό καλλυντικό με το οικονομικότερο κόστος η οποία κάνει σύσφιξη και ανόρθωση σε οποιαδήποτε ηλικία βρίσκεστε.

 

Από τον συνδυασμό αυτών των τριών αιθέριων ελαίων, προκύπτει ένα πολύ γλυκό ευωδιαστό άρωμα λουλουδάτο και αφροδισιακό. Επιδρά στην λίμπιντο του οργανισμού προκαλώντας αισθήματα ευεξίας και ευδαιμονίας. Θα προκύψει ένα καλλυντικό που θα σας κάνει ευτυχισμένη και λόγω αποτελέσματος και λόγω αισθήσεων!
Μπορείτε να συνδυάσετε τα αιθέρια έλαια σας με το έλαιο βάσης μαύρης πεύκης που κάνει έντονη ανόρθωση περιγράμματος ενώ πρόκειται για ένα ξηρό λάδι που δίνει 3D σύσφιξη. Η ανόρθωση που προκαλεί, ξεκινάει από τα μάγουλα και την περιοχή γύρω από το στόμα έως και την άκρη του μετώπου.

Η συνταγή.

-2 κουταλιές της σούπας έλαιο μαύρης πεύκης.
-4 σταγόνες υλάνγκ υλάνγκ
-3 σταγόνες γεράνι
-3 σταγόνες νερολί.

Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και 2 σταγόνες βιταμίνης ε που δεν αφήνει την επόμενη φθορά που ακολουθεί στα επόμενα χρόνια να αποκαλυφθεί.

Θα τα αναμίξετε όλα μαζί σε ένα βαζάκι και θα έχετε έτοιμο το πιο ισχυρό αντιγηραντικό καλλυντικό με έντονη σύσφιξη και διαγραφή ρυτίδων. Ο συνδυασμός τους αποδίδει αποτοξινωτική δράση και καθαρίζει τα κύτταρα του δέρματος. Η λάμψη της επιδερμίδας αποκαθίσταται άμεσα καθώς και η πλαστικότητα της.
Αν σας αρέσει η κρεμώδη αίσθηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση, (αντί για την μαύρη πεύκη) 2 κουταλιές της σούπας φυτική ουδέτερη κρέμα όπου θα στάξετε εκεί τις σταγόνες σας κι έτοιμο το καλλυντικό σας που αξίζει όσο και η ακριβότερη κρέμα του εμπορίου!

Ο συνδυασμός των τριών αιθέριων ελαίων προκαλεί: Ισχυρή ανάπλαση, σύσφιξη και τροφή σε βάθος! Μείωση ακόμη και των βαθειών ρυτίδων – Αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου – Εντατική θρέψη της επιδερμίδας-Προοδευτική λεύκανση-πΠρόληψη των σημαδιών του γήρατος (κηλίδες δυσχρωμίες).

Αιθέριο έλαιο γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Αιθέριο έλαιο υλάνγκ υλάνγκ απο τα μυστικά ομορφιάς

Νερολί απο τα μυστικά ομορφιάς.

Ενισχυμένη Μαύρη Πεύκη. Ισχυρότερη σύσφιξη και ανόρθωση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr