Πως θα γίνουν οι ευρυαγγείες παρελθόν. Φτιάξε το δικό σου εξειδικευμένο καλλυντικό. Πως θα το κάνεις.

Πως θα γίνουν οι ευρυαγγείες παρελθόν. Φτιάξε το δικό σου εξειδικευμένο καλλυντικό. Πως θα το κάνεις.

 

Οι ευρυαγγείες στην αντίληψη μας, είθισται να αντιμετωπίζονται ως μια ένδειξη κι ένα σύμπτωμα της γήρανσης. Δεν είναι όμως αποκλειστικά έτσι. Στη δημιουργία τους, συμβάλουν διάφοροι παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, η διατροφή οι καιρικές συνθήκες κ.α Όπως και να χει αν μας ενοχλούν, υπάρχει λύση και μάλιστα από ένα καλλυντικό που θα φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι μας με υλικά που τα έχουμε επιλέξει, διαλέξει και προτιμήσει για την ασφάλεια και την αγνότητα τους! Η παρασκευή του είναι του ενός λεπτού και χρειάζεται μόλις τέσσερα υλικά.

Η συνταγή και η σύνθεση…

 

σε 30 ml λαδιού βάσης ελίχρυσου,

(το οποίο θα τοποθετήσετε σε σκούρο γυάλινο μπουκαλάκι και θα μεταφέρετε στο ψυγείο μετά την ολοκλήρωση του), θα προσθέσετε

 

8 σταγόνες αιθέριου ελαίου γεράνιο,

 

5 σταγόνες  αιθέριο έλαιο    κυπαρίσσι,

 

5 σταγόνες  αιθέριο έλαιο χαμομηλιού.

 

αφού τα προσθέσετε θα αναμίξετε και θα εφαρμόσετε στο πρόσωπο σας κατά προτίμηση την νύχτα.

Αντιφλογιστική αναπλαστική και επουλωτική αυτή η συνταγή με έντονες αντιρυτιδικές ιδιότητες . Εξαιρετικά αγγειοσυσταλτική που αποκαθιστά το δέρμα με γρήγορους ρυθμούς. Επίσης θα απολαύσετε την αντισηπτική και αντιερεθιστική της δράση, ενώ θα δείτε τον τόνο της επιδερμίδας σας να αποκαθίσταται και να δείχνει ήρεμος και πανέμορφος.

Εκτός όμως όλων των άλλων το λάδι αυτό εξαφανίζει τις ρυτίδες συσφίγγει το περίγραμμα αποτοξινώνει και δίνει ευεξία στο πρόσωπο. Θα το λατρέψετε!

 

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Αιθ. Έλαιο Γερανιού. Για κυτταρίτιδα, ομορφιά και ηρεμία!

Αιθέριο Έλαιο Χαμομήλι

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr