Πώς θα καλύψω τις γραμμές από το μαύρισμα;

Πώς θα καλύψω τις γραμμές από το μαύρισμα;

Η τερακότα ή οποιοδήποτε άλλο bronzer θα καλύψει τοπικά τις λευκές περιοχές με μία μόνο κίνηση

Τα σημάδια από το μαγιό συμβαίνουν και στις πιο προσεκτικές! Γιατί υπέροχες οι στιγμές που περάσαμε κάτω από τον ήλιο, αλλά τι γίνεται με τις αντιαισθητικές λευκές λωρίδες σε επίμαχα σημεία στο σώμα μας; Κι όμως, υπάρχει τρόπος για να τακτοποιήσουμε το ζήτημα άμεσα.

Από την Άντζελα Μολφέτα

Το αγαπημένο μας στράπλες φόρεμα δείχνει περίεργα με τις λευκές λωρίδες διαγώνια στο ντεκολτέ, εξαιτίας του τριγωνικού τοπ από το μαγιό μας; Εάν πάλι επιλέξαμε στράπλες μαγιό, τότε η κρουαζέ μπλούζα μας θα μοιάζει παράταιρη, καθώς η λευκή επιδερμίδα μας εν μέσω του ντεκολτέ δημιουργεί αναπάντητα ερωτηματικά… Και σε περίπτωση που το μαγιό μας ήταν ολόσωμο, με σχέδιο στην περιοχή της κοιλιάς, τότε μήπως τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα κοντά τοπ είναι προτιμότερο να μείνουν στο συρτάρι μας, για το επόμενο καλοκαίρι; Οπωσδήποτε, όχι! Χαρήκαμε και χαλαρώσαμε στον ήλιο, χωρίς να σκεφθούμε τις διχρωμίες που προκαλούνται στην επιδερμίδα από το μαύρισμα. Με μερικές έξυπνες κινήσεις θα πετύχουμε το πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα!

Εν αρχή, η απολέπιση
Επιλέγουμε ένα scrub που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα μας, εύκολα και γρήγορα. Το χρησιμοποιούμε καθημερινά, κατά τη διάρκεια του ντους, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στις περιοχές, όπου δεν υπάρχει χρωματική ομοιογένεια. Σταδιακά, θα διαπιστώσουμε πως η διαφορά δεν θα είναι πλέον αισθητή.

Το μυστικό του Self Tanner
Μετά την απολέπιση και όσο ακόμα είναι έντονη η χρωματική διαφορά, χρησιμοποιούμε τοπικά ένα προϊόν αυτόματου μαυρίσματος. Μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο, ανάλογα με το πόσο θέλουμε να μαυρίσουμε, αλλά και με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας μας. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να αρχίσει να ξεθωριάζει το μαύρισμά μας και να αποκτήσουμε και πάλι τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας μας.

Η μαγεία της τερακότας
Στο νεσεσέρ των καλλυντικών μας υπάρχει σίγουρα μια πούδρα τερακότας ή κάποιο άλλο προϊόν bronzer, που χαρίζει το χρώμα του ήλιου στην επιδερμίδα μας, χωρίς την παραμικρή έκθεση στις ακτίνες του. Με ένα λεπτό ή παχύτερο πινέλο λοιπόν, μπορούμε να περάσουμε τοπικά τις λευκές περιοχές προσθέτοντας περισσότερο χρώμα, με μια και μόνο κίνηση. Είναι απίστευτο το αποτέλεσμα!

www.womanidol.com

Έλαιο self tan (και γρήγορου μαυρίσματος) SPF 15+

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr